Resultados de búsqueda

1114 resultater for
Motivación Principal

Kultur

Titular

Festividad de la Virgen de Las Nieves

Motivación Principal

Kultur

Titular

Festividad de la Virgen de Guadalupe

Motivación Principal

Kultur

Titular

Festividad de la Virgen de la Peña

Motivación Principal

Kultur

Titular

Festividad Virgen de Los Dolores

Motivación Principal

Kultur

Titular

FESTIVIDAD DE LA VIRGEN DEL PINO

Categoría
Overnattingssteder
Titular

Parador de La Palma

Categoría
Turstier
Titular

La Plata-ruten

Denne turen går via en vei som brukes av både mennesker og kveg, og som de de tidligere innbyggerne på Gran Canaria brukte for å flytte dyrene sine til det beste beitestedet for hver årstid. En velstående storbonde finansierte utbedringer av veien på slutten av 1800-tallet, noe som gjorde det mulig for øyboerne å komme seg over de geografiske hindringene toppene utgjorde, i retning sørover – på en tid da landeveiskommunikasjon ikke fantes. Med tiden ble ruten tilrettelagt for fotturister og pilegrimer.

Categoría
Turstier
Titular

Barranco de Masca

Situado en la esquina noroeste de la isla de Tenerife, dentro del municipio de Buenavista del Norte, el barranco de Masca recorre una de las zonas más antiguas de las Islas Canarias, con siete millones de años de historia. Se trata de un barranco con un tramo de paredes verticales muy cercanas que desemboca en un pequeño embarcadero. La ruta no es muy larga, pero el desnivel y la irregularidad del terreno elevan su exigencia. Conviene llevar ropa y calzado adecuados, así como alimentos.

Categoría
Turstier
Titular

Rundtur i Vallehermoso

Denne ruten går gjennom kommunen Vallehermoso vest på La Gomera, og den fører deg gjennom én av de mest symbolske einebærlundene på Kanariøyene. Turens høydepunkt er imidlertid landskapet, for underveis til den andre siden av fjellet kan du se en rekke forskjellige planter på et relativt lite område. Faunaen med fugler som kråke og musvåk er også interessant, og fuglene slår vanligvis følge med turgåerne på veien gjennom åsene på La Gomera.

Categoría
Turstier
Titular

Islote de Lobos

Stien i Lobos, et område på litt under fem kvadratkilometer som er blant de best bevarte på Kanariøyene, gir turgåerne en rekke attraksjoner: fra saltsumper til små vulkanske kjegleformasjoner som kalles "hornitoer". Ruten, som går i en sirkel rundt øyen, fører deg fra havnen til fyrtårnet Martiño. På veien tilbake går turen gjennom Puertito, som er en tidligere midlertidig boplass for øyens fiskere og skalldyroppdrettere som arbeidet i området.