Reise med kjæledyr

Kanariøyene, et kjæledyrvennlig reisemål

Steder for kjæledyr

Kjæledyrene våre er en del av familien, så når vi reiser på ferie, vil vi helst ikke reise fra dem for å slippe å savne hverandre. Dessuten trenger de å slappe av og ha det moro de også. Derfor er det viktig å velge et reisemål der vi kan ha et trivelig opphold sammen med våre firbente venner. Kanariøyene er uten tvil et kjæledyrvennlig reisemål. Her finner vi alt vi trenger, og ingenting står i veien for å kunne være sammen med familiens hund eller katt i ferien også. Det avhenger imidlertid av at vi oppfyller visse grunnleggende krav, som du bør notere deg.

Før reisen

Contenido
  • Sørg for at du har all dokumentasjon om kjæledyret ditt i orden, inkludert obligatorisk forsikring hvis det dreier seg om potensielt farlige raser. Kjæledyret må også være merket med microchip (elektronisk ID-system) og være vaksinert og parasittbehandlet.
  • Ta kontakt med flyselskapet for å forhøre deg om vilkår og krav for å reise med kjæledyr.
  • Få bekreftelse fra overnattingsstedet på at kjæledyr er tillatt.
  • Husk å ta med hånd, og dessuten munnkurv hvis det dreier seg om en potensielt farlig hunderase.

Under oppholdet på Kanariøyene

Contenido

Kanariøyene har et stort og variert utvalg av overnattingssteder og utelivssteder der kjæledyr er velkomne. Det finnes også mange strender der de har adgang, og spesielt i byene finnes det egne parker som er spesielt beregnet på hunder, der de kan treffe andre hunder og storkose seg på egne lekeområder. Du kan gå tur med hunden hvor som helst i gatene uten restriksjoner, men husk å ta med pose og en flaske vann for å gjøre rent når hunden har gjort fra seg.

Hvis du liker å være ute i naturen og gå tur på tilrettelagte stier, kan du gjerne ta med hunden din så lenge du holder den under kontroll til enhver tid for å unngå å skade naturen.

Dersom du skulle trenge veterinærtjenester, har alle øyene unntatt La Graciosa veterinærkontorer og klinikker av høyeste kvalitet, og noen av dem er til og med døgnåpne. Dermed kan du være trygg på at kjæledyrets helse og velvære vil være i de beste hender hvis det skulle oppstå et problem.

Du trenger heller ikke bekymre deg hvis du trenger et eller annet produkt til kjæledyret ditt. På Kanariøyene finnes det et stort antall dyrebutikker der du finner alt du kan tenke deg, i tillegg til frisører der kjæledyret kan få et bad og en klipp. Hvis du får lyst til å bli med på en aktivitet som kjæledyret ikke kan være med på, er det ingen grunn til å slå det fra deg. Kanariøyene har en rekke dyrepensjonater der de vil ta seg godt av seg hunden eller katten så lenge du vil.

Som du forstår sørger Kanariøyene for at både du og kjæledyret ditt får en uforglemmelig ferie.