Reise mellom øyene

Beveg deg rundt på øygruppen

Velg fra hvilken øy du ønsker å reise

Choose island as source
Choose island as destination
LA GRACIOSA LANZAROTE FUERTEVENTURA GRAN CANARIA TENERIFE LA GOMERA LA PALMA EL HIERRO
Descripción general

Kanariøyene tilbyr mange muligheter for å oppdage alle øyene og reise mellom dem på raskt og behagelig vis. Alle har flyplass og fergehavn, hvor forskjellige selskaper dekker et stort antall ruter. I tillegg er distansene så korte at du ikke bruker lang tid for å komme deg fra et sted til et annet.

Icono avión
Navn
Icono Avión
Imagen
Icono Avión
Titular avión
Med fly
Descripción avión

Øygruppen har 8 flyplasser som forbinder øyene. Flytiden er i alltid kortere enn én time og det er hyppige avganger hele dagen lang.

Icono barco
Navn
Icono Barco
Imagen
Icono Barco
Titular barco
Med båt
Descripción barco

Å reise med båt mellom øyene er vanligvis et billigere alternativ og i tillegg gir denne reisemåten deg en annerledes opplevelse og muligheten til å treffe på delfiner og andre arter. Du kan reise mellom øyene med forskjellige selskaper som binder øygruppen sammen gjennom hyppige og rimelige avganger. Du har også muligheten til å ta et cruise som bringer deg innom alle øyene.

Icono excursión
Navn
Icono Mapa
Imagen
Icono Mapa
Titular excursiones
Utflukter
Descripción excursiones

En annen mulighet er å besøke naboøyene gjennom en utflukt med båt, enten det er snakk om en båt med motor eller seil, på en dagstur som lar deg bli kjent med et nytt sted uten å trenge å overnatte der.