Kanariøyene venter på deg

Åtte øyer i Atlanterhavet der du kan koble av, komme deg vekk fra rutinene og dra tilbake med ny energi. Oppdag den vulkanske naturen, slapp av på paradisiske strender, la deg favne av gamle skoger, la blikket sveve over svimlende kløfter og klipper, og reflekter og fordyp deg i krystallklart vann...

Contenido

Nyt de mangfoldige landskapene og lev uendelige opplevelser. Og glem ikke gastronomien, den tradisjonelle og den nye, under ledelse av kokker med prestisjetunge erfaringer. Og glem heller ikke å bli kjent med øyenes verdifulle historiske arv og kultur, både den til de gamle og de nye innbyggerne. Og det beste av alt – kom når du vil, på den tiden av året du ønsker. Du er på øyene med den evige våren. Du vil oppleve det beste klimaet i verden. Kom og opplev dem.

 

00:00
Título
Du må komme hit - Kanariøyene
Vídeo
Póster
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

Revitaliser deg!

Timer på sandstrender, soling og forfriskende dukkerter i sjøen gir avslapning for kropp og sinn. Men også kontakten med skog, fjell og de fantastiske vulkanske landskapene vil lade deg med energi. Og så nettene med øynene rettet mot stjernene. Eller at du lytter til bølgene mens du nyter en utsøkt middag ved sjøen.


Contenido

Og solnedgangene? Tenk på disse i det beste selskap, der du kan skåle med kanariske viner som har beskyttet opprinnelse. Dette vil få deg til å glemme klokken og nyte øyeblikket med intensitet. Alt dette uten å forakte et spa eller en økt med thalassoterapi, etterfulgt av en revitaliserende massasje i en av de spesialiserte etablissementene. Eller simpelthen ta en ettermiddag på stedet der du er innkvartert. Det vil ikke mangle på gode tilbud.

For alt dette og mye mer, er dette øyene for revitalisering, et stort friluftsområde som du kan nyte en hvilken som helst dag i året og dra hjem som ny.
 

 

 

Contenido

Vulkaner og en overflod av natur

Millioner av år for å bli som de er, åtte øyer som har dukket opp fra Atlanterhavets dyp til de krysset havets overflate. Vulkanske øyer der livet grodde har klart å finne sin plass og gjøre denne øygruppen til et av stedene med det rikeste biologiske mangfold i verden. Imponerende vulkaner og gåtefulle lava-områder som sameksisterer med frodige skoger; strenge og bølgende landskap som veksler med dype raviner dekket av vegetasjon; fruktbare daler som munner ut i bratte klipper... Landet med tusen farger og blått hav, steder der planetens unike arter lever. Og når du løfter blikket, ser du den – en ren og transparent himmel som inviterer deg til å telle stjerner.  


 

Contenido

Be om det... du finner det her

Du kommer langt med noen dager ferie på Kanariøyene. Fremfor alt vil det gi deg energi til å glede deg over en lang liste aktiviteter både dag og natt. Tren deg på noen av «vind og bølge»-aktivitetene, som for eksempel surfing og brettseiling. Utforsk havbunnen, observer prektige hvaler som svømmer fritt omkring... På land kan du gå turer og oppleve utflukter på kamelryggen, ha det gøy i førsteklasses badeland eller gå i dyrehagen; og hvorfor ikke også botaniske hager, akvarier, museer og steder med arkeologiske funn. I tillegg vil det alltid være tid til å shoppe og reservere litt krefter til å nyte natten på et av de fasjonable stedene, eller gå på show og konserter.


 

Contenido

Så nært og så trygt!

Det beste klimaet, fantastiske strender, et ekstraordinært utvalg av landskap, endeløse planer for par, venner med familie eller uten selskap... Det er et privilegium å kunne nyte alt dette og mer, bare noen få timer fra en hvilken som helst by i Europa. I tillegg til den korte avstanden vil de vennlige og åpne menneskene her også få deg til å føle deg nær, som om du var hjemme. En destinasjon som tilbyr sikkerhet, takket være overholdelse av de strengeste europeiske standarder, med førsteklasses helsetjenester og andre viktige tjenester. Kanariøyene har forsterket og implementert nye protokoller for helsesikkerhet for å minimere enhver risiko.


 

Imagen

Bli kjent dem, en etter en

Contenido

Tenerife, 100 % liv

Strender, stier, skoger, badeland. Se hvaler og delfiner svømme fritt omkring eller ta en spasertur gjennom historiske sentre. Og spille golf under en blå himmel? Også det. Selvfølgelig er det obligatorisk å besøke den imponerende Teide, som om natten også er et magisk sted for stjernekikking. På Tenerife er alt mulig.

Mer informasjon


 

Contenido

Gran Canaria, eventyrøya

Dette «miniatyrkontinentet» er en øy med kontraster. Samme dag kan du nyte stranden, som for eksempel Maspalomas og dens imponerende sanddyner, og landskapet inne på øya, med kanariske furuskoger, kløfter, vulkanske kalderaer... Du kan slappe av i et spa og forberede deg på et livlig uteliv.

Mer informasjon


 

Contenido

Lanzarote, annerledes-øya

Så annerledes at landskapet ser ut som en annen planet, som for eksempel nasjonalparken Timanfaya. Vulkaner og lava-områder som når lenger enn du kan se, et blikk som før det ble fanget av alle fargene i denne tilsynelatende ufruktbare jorda. Lanzarote er også synonym med strender, hvite hus og vingårder.

Mer informasjon


 

Contenido

Fuerteventura, Kanariøyenes strand

Turkis vann og uendelige hvite sandstrender, mange av dem bortgjemte. Drømmen for dem som i disse områdene vil finne sitt paradis der de kan slappe av, kjenne solbrisen, sole seg og bade i rolige og krystallinske vann... Men også for dem som vil kjenne på adrenalinet mens de surfer på bølgene og utfordrer vinden.

Mer informasjon


 

Contenido

La Palma, la Isla Bonita, den vakre øya

Dette er den grønne øya. Grønn for sine frodige kanariske furuskoger og grønn for laurbærskogen. En planteformasjon fra tertiærtiden som har funnet tilflukt her. Det vulkanske landskapet er imponerende, for eksempel nasjonalparken Caldera de Taburiente og dens topper, der et av verdens viktigste astronomiske observatorium ligger.

Mer informasjon


 

Contenido

La Gomera, føl deg unik

Legende og magi. Også historie og forfedrenes kultur, spesielt med deres unike plystrespråk. Øya er tilfluktssted til en av verdens største og best bevarte laurbærskoger, denne vokser i nasjonalparken Garajonay. Steiner, raviner som leder til vulkanske sandstrender, vakre palmelunder... Det er unikt.

Mer informasjon


 

Contenido

El Hierro, øya med sjel

Her er stillheten og den svimlende panoramautsikten. Vulkanske landskap som overrasker sjelen. Det er roen i landsbyene, livets langsomme tempo og den langsomme takten. Det er det transparente havet, fullt av liv, avgjørende for dykkerentusiaster. Stier som snor seg gjennom skogen, men også lava og sand. Det er en øy som må føles.

Mer informasjon


 

Contenido

La Graciosa, en liten skatt

Den minste øya av Kanariøyene. Et sted å fortape seg i de bortgjemte hvite sandstrendene og det turkise vannet. Overnatte i et hvitt hus, nesten på stranda, nyte et utsøkt fiskemåltid mens du filosoferer over solnedgangen og det appelsinfargede lyset som bader de imponerende klippene nord for Lanzarote.

Mer informasjon