Cruise på Kanariøyene

Kanariøyene er en førsteklasses destinasjon for cruisepassasjerer fra hele verden. Hver dag blir det stadig mer vanlig å se store cruiseskip fra de viktigste rederiene forankret i øyhavnene. Disse er utstyrt med moderne infrastruktur som kobles perfekt til bysentrene, og lar deg få mest mulig ut av alle tilbud og nyte sjarmen som de ulike øyene tilbyr. Det er bare å planlegge besøkene godt.

39:06
Título
Cruceros
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

På cruise på Kanariøyene

Å besøke Kanariøyene på et cruise har en dobbel fordel. Dette lar det nyte bekvemmeligheter, tjenester og moro ombord samtidig som du også oppdager hva hver av øyene i øygruppen har å tilby. Vanligvis kan du nå bysenteret med en hyggelig spasertur, men du kan også leie en bil for å utforske øya hvis du disponerer nok tid. Hvis ikke, er alternativene like varierte som de er attraktive. Gjør et besøk på museer og teatre, gå på shopping, smak på de beste lokale rettene på restauranter og tapasbarer eller utforsk de naturlige attraksjonene som øyene tilbyr. Alt dette uten å måtte ta dra lange turer eller pakke kofferten i hver havn. 

Imagen
Mogán
Mogán
Imagen
Corralejo Viejo
Corralejo Viejo
Contenido

Hva du kan gjøre på noen timer

Hvert av stoppestedene på øyene kan bli et uforglemmelig stoppested. For i dette tidsintervallet er det mulig å gå på en vulkan, følge i fotsporene til Christopher Columbus, svømme ved nesten uendelige strender under verdens beste klima, smake på utmerkede viner og verdenskjente oster, oppdage stier blant eldgamle trær – som hentet fra et eventyr med gnomer og alver – krysse raviner med imponerende fosser, gå seg vill i sjarmerende historiske sentre eller se hvordan frie delfiner hopper...

Hvis du ikke har mye tid, er ikke det noe å bekymre seg for. De viktigste øyhavnene har et bredt utvalg av restauranter og kafeer, og noen har til og med interessante maritime museer som er vel verdt et besøk. I tillegg finnes det et helt repertoar av tilgjengelige ruter som kan tilbakelegges på noen få timer eller på litt over 30 minutter, hvis det dreier seg om å ta en runde i omgivelsene.

Título

Gå tur på Kanariøyene

Imagen
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.