Aktiv turisme på Kanariøyene

Den kanariske øygruppen er kjent for sine praktfulle sandstrender og krystallklare vann, men øyene byr på mye mer enn sol og strender. De frodige skogene, fjell, stier, kløfter, skjær og klar himmel er noen av naturområdene på Kanariøyene som inviterer deg til å dyrke en sport. Og for ikke å glemme avslapping, underholdning og eventyr.

00:00
Título
Extremosferareservatet
Vídeo
Póster
Reserva de la Extremosfera
Reserva de la Extremosfera
Tipo
Ancho completo
Título

Surfe på de beste bølgene

Imagen
Contenido

Med sin mer enn 1500 kilometer lange kystlinje er det enkelt å finne de beste bølgene da flere strender kan besøkes samme dag. De lange solfylte dagene, vinden, været, temperaturen på vannet og den spesielle geografien på den kanariske kysten betyr at det er få mer komplette steder i verden for surfing, vindsurfing, bodyboard, kiting, padlesurfing og de andre vannsportene. Derfor besøkes strendene på Kanariøyene av hundrevis av profesjonelle på jakt etter de beste konkurransestedene.

Título

Dykke i naturreservater

Imagen
Contenido

Med den vulkanske og fargerike havbunnen på Kanariøyene kan dykkerfans nyte et naturshow uten like. Ikke overraskende dreier det som en av havbunnene med det største biologiske mangfoldet på planeten. Den kanariske skjærgården har tre marine reservater som beskytter renheten og kvaliteten på vannet, kjent over hele verden for sin gjennomsiktighet, med en sikt på inntil 30 meter. Kanariøyene er uten tvil et ekte paradis for dykking, med et mangfold av skoler og dykkersteder. 

Título

Golf på profesjonelle baner

Imagen
Contenido

Kanariøyene tilbyr en komplett infrastruktur og kurs på høyt nivå, tilpasset alle typer utfordringer, og designet av verdensmestere og kjente arkitekter. Klimaet på øyene lar deg nyte golf tolv måneder i året, og derfor er det mulig å finne en golfbane på en hvilken som helst øy der du kan fokusere på spillet og koble av fra alt. Og det å kunne slappe av på stranda etter noen gode skudd, det er praktisk talt en uslåelig plan både for profesjonelle og amatørspillere. 

Título

Navigere for fulle seil

Imagen
Contenido

Gjennom historien har Kanariøyene vært en fundamental havn, takket være sin eksepsjonelle geografiske beliggenhet og det gode klimaet året rundt. Dette har vært mulig delvis takket være passatvindene, kjent som Atlanterhavets motor. Av denne grunn har øyene mange fasiliteter og skoler for praktisering av nesten all sjøsport. Den enkleste måten å oppleve havets spektakulære storhet på, er likevel ganske enkelt å seile i Kanariøyenes farvann og la seg rive med. 

Título

Sport i naturen

Imagen
Contenido

Takket være det milde klimaet, de mange timene med dagslys samt naturrikdommen, virker det som om den kanariske skjærgården er skapt spesielt for elskere av natursport. På Kanariøyene er det mange ruter for terrengsykling, klatring, løping, orientering, paragliding og sykling, og dessuten er det et ideelt sted for elskere av ekstremsport og adrenalin, uansett nivå.

Título

Ha det moro på Kanariøyene

Imagen