Surfe på Kanariøyene

Sol, vind og bølger. Det er ingen tvil om at dette er paradiset til enhver surfer. Kanariøyene har alt du trenger til å praktisere surfing, vindsurfing, brettseiling, kiting og bodyboard. Øyenes mer enn 1500 kilometer lange kystlinje tilbyr utallige steder som egner seg til å utøve flere disipliner. Takket være det milde klimaet som råder gjennom hele året, kan disse praktiseres når som helst.

00:00
Título
Det beste stedet for å lære å surfe - The Canary Way of Surf
Vídeo
Póster
El mejor lugar donde aprender a surfear
El mejor lugar donde aprender a surfear
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

Hei bølger

I tillegg ti, uberørte naturmiljøer, fantastiske landskap og krystallklart vann har Kanariøyene blitt et møtepunkt for surfing, og dette trekker til seg surfere fra hele verden på jakt etter den beste bølgen. Perfekte links og ambidekster, spektakulære topper, kraftige tunnelbølger og lange og mye bølger. Uansett hvilket nivå du er på kan du finne en strand som er ideell for alle typer surfing.

Med sin privilegerte geografiske beliggenhet mottar kysten hyppig fra to til fire meter høye bølger. Disse er vanligvis de beste både for surfere og «bodysurferne» da de er definerte bølger som slår mot kysten på en ordnet måte.

Título

De beste bølgene for surfere

Imagen
Título

Bodyboarding på Kanariøyene

Imagen
33:59
Título
Windsurf en Dunas de Corralejo
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:34
Título
Windsurf en Corralejo
Vídeo
Fichero de vídeo
Fichero de vídeo
Tipo de recurso
Póster
Surf- poster- windsurf en dunas de corralejo
Surf- poster- windsurf en dunas de corralejo
Tipo
Ancho completo
Contenido

Vinden, en uuttømmelig energi

De utmerkede vindforholdene på Kanariøyene sikrer den nødvendige farten som brettseilere og kitesurfere trenger for å oppnå høye hastigheter på brettet. Derfor er det ikke overraskende at øygruppen skiller seg ut når det gjelder å bli vitne til mestere som for eksempel Ruano-søstrene. 

Título

Kanariøyenes beste strender for brettseiling

Imagen
Título

Kanariske spots for kiteboarding

Imagen
Contenido

Profesjonelle konkurranser

På grunn av klimaet, vindene og kvaliteten på bølgene har alle de kanariske øyene perfekte forhold for utøving av disse idrettene, og dette har gjort at øygruppen er en vanlig destinasjon for internasjonale konkurranser. Likevel er det ingen tvil om at Lanzarote er et av de beste stedene for surfing. Famara-stranden, ideell for nybegynnere, har arrangert mange av verdens surfe-mesterskap, mens det på strendene i Fuerteventura hvert år arrangerer verdensmesterskap i brettseiling og kiting.

Hvis du ønsker å utøve favorittsporten din innen bølger og vind på Kanariøyene, men ikke har det nødvendige utstyret, er ikke dette noe problem. Øyene har et moderne nettverk av fasiliteter, skoler og spesialforretninger der du kan kjøpe eller leie de nødvendige brett, utstyr og materiell. I tillegg finnes det et mangfold av arrangementer, barer og hoteller for surfere, i tillegg til «surfe-camps» der du kan omgi deg med den beste surfe-atmosfæren.

Imagen