Golf hele året

Kanariøyene er det perfekte stedet for å spille golf. Av denne grunn besøkes øyene hvert år av golfelskere, både profesjonelle og amatører. De spektakulære landskapene og det unike naturrommet, det milde klimaet 365 dager i året og selvfølgelig de mange soltimene, er bare noen av fordelene med øyene, sammenlignet med andre destinasjoner.

00:00
Título
Open 356 - Golf Hele året
Vídeo
Póster
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Profesjonelle baner 

Den kanariske øygruppen har mange klubber og noen av de beste golfspillerne i verden. Mange av disse banene er designet av verdensmestrene Severiano Ballesteros og José María Olazábal, og av de anerkjente arkitektene Juan Catarineu, Blake Stirling og Marco Martín. 

Banene har en layout som er fullt integrert i landskapet, og med en moderne infrastruktur og fasiliteter tilpasset alle typer golfere som har utstyr til disposisjon, som for eksempel caddier og monitorer. Golfbanene er tilpasset alle utfordringer for å også tiltrekke seg amatørpublikum, med hull opptil 110 meter, brede spillefelt og hindere som for eksempel vann, bunkere og vegetasjon.

Imagen
Buenavista Golf, Tenerife
Buenavista Golf, Tenerife
Título

Reduser handicapet ditt på Kanariøyene

Imagen
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Contenido

Utmerket beliggenhet 

Øyenes golfbaner er vanligvis integrert i spektakulære hotellopphold. Dermed utfyller hvile og sport hverandre uten at du må bruke tid på reising, i tillegg til å kunne nyte de beste spaene, fullt utstyrte treningsstudioer og direkte tilgang til fantastiske strender.

Det er mulig å planlegge en tur til Kanariøyene for å spille golf flere måneder i forveien, uten å måtte bekymre seg om været, når som helst på året.
 

Contenido

Et møte med de beste golfspillerne 

Den velholdte infrastrukturen, det privilegerte klimaet og banene av beste kvalitet som Kanariøyene er hjemsted for, gjør øyene til vertskap for mange internasjonale turneringer og mesterskap, år etter år. Det er ganske vanlig å treffe kjente profesjonelle golfere som trener på sine baner, og som deltar i noen av turneringene som finner sted på øygruppene. 

Contenido

Mye mer enn golf

Kanariøyene tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter og restauranter for å kunne slappe av etter en kamp, eller for å feire en mester. Alternativene er mange og overlappende og lar deg fortsette å nyte øyene med for eksempel fotturer, sykling eller å observere delfiner og hvaler fra en katamaran. A spille golf på Kanariøyene er mye mer enn å spille golf. Det er den perfekte miksen av sport, ferie og vakre landskap.