Øyer for utendørs sport

Den kanariske øygruppen er et sant paradis for utøving av ekstremsport og annen risikofylt sport samt andre sportsgrener i naturen. Utover fordelen med klimaet, med gjennomsnittstemperaturer som varierer mellom 19º og 24º hele året, inviterer øyenes orografi deg til å utøve sport til lands, til vanns og i luften. Dette er en respektfull og bærekraftig måte for opplevelse av den spektakulære naturen på Kanariøyene.

Contenido

Sykling

Kanariøyene er hjemsted for et enormt mangfold av terreng for utøvelse av denne sporten. Fjellveier, ruter gjennom skoger, ulendte landskap og vulkanske pass med alle slags opp- og nedoverbakker der sykkelen blir din perfekte følgesvenn i oppdagelsen av spektakulære steder. 

Uansett valgt disiplin, landeveissykling, terrengsykling eller BBT, vil sykkelentusiaster finne en rute som passer perfekt for dem, enten de er amatører eller om de kommer til øyene for å delta på de mange profesjonelle konkurransene som arrangeres hvert år. Og du trenger ikke å fylle bagasjen med utstyr, for her kan du lett finne det nødvendige sykkelutstyret i utleiefirmaer og til og med på hoteller som inkluderer sykler som et supplement til oppholdet. 
 

Título

Ta deg en sykkeltur i naturen

Imagen
Banner rutas de ciclismo en las Islas Canarias.
Banner rutas de ciclismo en las Islas Canarias.
28:14
Título
Extremosfera, Trail Running
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:00
Título
Trail Running Extremesphere reserve
Vídeo
Póster
Deportes-Poster-Trail
Deportes-Poster-Trail
Tipo
Ancho completo
Contenido

Paragliding

De konstante passatvindene i øyas høye og midtre områder gjør det mulig å fly under de beste forholdene gjennom hele året. Kanariøyene har en lang rekke startpunkter for paragliding. Selv om du ikke trenger å være profesjonell for disse flyvningene, er det viktig å komme i kontakt med de mange foreningene og skolene som kan gi deg den beste informasjonen for paraglidere på øyene. En sann opplevelse å oppleve og verdsette den uforglemmelige utsikten.

Imagen
Deportes-Escalada
Deportes-Escalada
Contenido

Klatring

Den vulkanske arven til Kanariøyene gjør dem til et utmerket terreng for klatring, i hvilken som helst form. Enten det dreier seg om klassisk, blandet eller soloering, og fremfor alt sportslig, så vil du på et begrenset område kunne finne et stort utvalg av fjellformasjoner egnet til klatring, både for sin form og sammensetning. Dette gjør det mulig å øve på forskjellige overflater på samme dag. Det er viktig å merke seg at det finnes ruter for alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. 

Contenido

Orientering

Mangfoldet i det vakre naturlandskapet på Kanariøyene får en enda større verdi for utøvere av en eventyrsport som orientering er. Den kanariske orografien utgjør en reell utfordring for de som brenner for denne disiplinen, og den får stadig flere følgere. De mange ujevnhetene, de ulike terrengtypene og deres høyder gjør at det er behov for et stort antall kart for å oppdage og utforske øyene. 

Contenido

Stiløping

Det er ingen tvil om at løperne som kommer til Kanariøyene, er virkelig heldige som kan løpe langs så vakre ruter som skjærgården tilbyr. En oppdagelse som gjøres trinnvis. Det må være en grunn til at Kanariøyene er blitt åsted for så kjente internasjonale konkurranser som for eksempel Transvulcania, som har blitt arrangert siden 2009 på La Palma, og den krevende Transgrancanaria som krysser øya fra nord til sør, og er en av de viktigste løpene i hele verden.

Imagen
Deportes-Trail
Deportes-Trail