Kyst og strand

Det er vanskelig å tenke på Kanariøyene uten at det dukker opp et bilde av en spektakulær strand med rent og rolig vann der man kan ta en svømmetur og synke føttene i sanden mens man nyter solen. Klimaet er privilegert og himmelen er klar og skyfri. Alt dette er mulig langs den mer enn 1500 km lange kystlinjen der det finnes strender for enhver smak.

58:26
Título
Playas de las Islas Canarias
Póster
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Tipo
Ancho completo
Contenido

Strender som kan nytes hele året

På Kanariøyene er det mer enn 500 strender, like ulike som de er like. Her finnes det uberørte strender, urbane, familievennlige, tilgjengelige, isolerte strender... Det finnes lange strender for lange spaserturer, små strender hvor du kan ligge i solen og strender for å slappe av eller dyrke favorittsporten din, om det nå er for å ri på bølgene eller utforske havbunnen. For på Kanariøyene finnes det mange strender og i mange farger – gyllen, hvit, rød, og selvfølgelig de overraskende og nesten magiske vulkanske strendene, med sin skinnende, svarte sand. Og alle kan nytes i alle sesonger, takket være de milde temperaturene og de mer enn 3000 soltimene i året som den kanariske øygruppen har. 

Título

Et hav av muligheter til å nyte livet

Imagen
Imagen
Contenido

Spise nær sjøen 

Når det nærmer seg spisetid, er alternativene like mange og like varierte som strendene – store terrasser hvor du kan nyte tapas, chiringuitos, eller strandbarer, hvor du kan spise albusnegler med grønn mojo, stekt fisk, sjømat-restauranter, fiskerestauranter og andre med internasjonal meny eller gourmet-meny. Kanarisk mat er enkel, men velsmakende, og resultatet av krysningen av forskjellige kulturer har dessuten gitt opphav til en egen gastronomi, tilberedt av ingredienser av høy kvalitet. 
Hvis det du foretrekker er fisk, er de lokale artene som for eksempel vrakfisk, vieja og salema noen av de mest verdsatte.  Sammen med disse er blekkspruten en annen av favorittrettene, i ulike varianter – stuet, salpicón eller stekt, og selvfølgelig ropa vieja. Og hva med tunfisk i marinade eller en fiskegryte, begge er tradisjonelle retter som er verdt å prøve i enhver cofradía-restaurant i de mange fiskeværene på den kanariske kysten. 

Contenido

Vannaktiviteter 

I tillegg til at det rene og transparente vannet på Kanariøyene inviterer til bading døgnet rundt, og det hele året, er det også ideelt til å dyrke vannsport. Hvis det er noe som frister, finnes det mange skoler og sentre for surfing, vindsurfing, kiting, seiling og vannski for å komme i gang eller for å perfeksjonere teknikken og stilen din. Passatvindene gir den perfekte kraften som trengs til disse aktivitetene. Og det transparente vannet og den unike havbunnen gjør også Kanariøyene til det perfekte reisemålet for dykkere fra hele verden.  

Contenido

Uforglemmelige soloppganger og solnedganger

Knapt noe er mer romantisk enn å oppleve en soloppgang og en solnedgang ved havet. På Kanariøyene er det som å sitte på første rad når disse oppleves fra stranden, vendt mot horisonten der solen smelter sammen med havet og skaper et utrolig spill av lys, skygger og farger. En praktfull palett av oker, rød, oransje og rosa farger som farger himmelen i fantastiske nyanser. Og det beste av alt er at soloppgangene og solnedgangene er like spektakulære på hvilken som helst strand på Kanariøyene.

Imagen