Bryllup på Kanariøyene

De overraskende landskapene på Kanariøyene er ideelle for utforsking og oppdagelse som et par. Derfor er flere og flere par fra hele Europa interessert i å feire ekteskapet sitt i den kanariske skjærgården. På grunn av det uslåelige klimaet hele året, landskap som hentet fra en film, og den moderne og utmerkede infrastrukturen, vil et bryllup på Kanariøyene uten tvil bli et flott bryllup.

53:23
Título
Bodas en las Islas Canarias
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Klima for bryllup 

Et reisemål noen få timers flytur fra de viktigste byene i Europa, med en paradisisk sjarm der ro, avslapning og godt vær er garantert, det er det ideelle reisemålet for et bryllup. Kanariøyene tilbyr et bredt spekter av steder for bryllupsfeiring. Enklaver som for eksempel Jameos del Agua, som ble designet av den kanariske kunstneren César Manrique på Lanzarote, hager som for eksempel La Marquesa på Gran Canaria, og spektakulære naturområder som Mirador de La Peña på El Hierro, vil gjøre seremonien til et uforglemmelig øyeblikk.

Contenido

De mest romantiske stedene 

Selv om alle øyene er forskjellige fra hverandre, har de noe til felles. Alle har unike steder som på grunn av sin magi og spektakulære natur har en fengslende og romantisk glorie. Utsiktspunkter, som for eksempel Tamadaba på Gran Canaria, der solnedgangen kan nytes, gamle skoger å spasere i, som for eksempel nasjonalparken Garajonay, og naturlige bassenger, fossefall, og selvfølgelig de ville og vakre strendene som for eksempel Benijo på Tenerife, og Corralejo på Fuerteventura, med sine spektakulære hvite sanddyner. Steder å bli forelsket i... og forelske seg.

Imagen
Caletón Blanco
Caletón Blanco
Contenido

Utflukter som et par

På Kanariøyene finner du alle slags aktiviteter som kan nyte som par, enten under bryllupsreisen, på ferie for å oppleve en spesiell og annerledes valentinsdag eller for å feire en bryllupsdag. Uslåelige naturområder, et privilegert klima hele året og de beste fasilitetene og infrastrukturene – praktfulle hoteller, villaer og spa som perfekt kombinerer fritid og avslapning. Autentiske paradiser der du kan oppnå kontakt med partneren din som aldri før, og koble av fra alt annet.