SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

EL HIERRO

100%
bærekraftig
Helt siden vannkraftverket Gorona del Viento ble åpnet, har El Hierro vært den første øya som er fullstendig selvforsynt med fornybar energi.
MERIDIANO
Frem til 1885 var Punta de Orchilla ansett som å merke nullmeridianen, og den ble hyppig brukt i kart på 1500- og 1600-tallet. Selv i dag blir El Hierro på folkemunne kalt Isla de Meridiano, eller meridianøya.
GRATIS
WIFI
Du kan føle deg langt borte samtidig som du er tilkoblet. På El Hierro har du gratis WiFi!.
46
DYKKESTEDER
Utforsk 46 dykkesteder i et unikt undervannslandskap som er fullt av liv og har en vulkansk geografi som ble regenerert av det siste vulkanutbruddet i 2011.
BIOSFÆRERESERVAT I
VERDENSKLASSEN
Til tross for at El Hierro er den minste av Kanariøyene, har den fruktbar jord, bratte klippevegger, geologiske lavaformasjoner og en frodig vegetasjon som har blitt anerkjent av UNESCO.
Velkommen Til El Hierro
Du kommer til å fortape deg i denne lille øya og kontrasten mellom det vulkanske landskapet, de grønne frodige skogene og det klare vannet i det marine reservatet. Det er ikke rart at den er erklært for å være et biosfærereservat. Det finnes flere måter du kan oppdage den utrolige naturen her på. Du kan dykke ned i og snorkle deg gjennom det unike undervannslandskapet som ble totalforvandlet av vulkanutbruddet i 2011, du kan vandre gjennom tusenårsskogene eller du kan rett og slett sette deg ned og betrakte utsikten. Kjenn hvor deilig det er å stoppe et øyeblikk og puste inn den rene luften på El Hierro.
/
Restinga – Marint
La Restinga

SPEKTAKULÆRE DYP FULLE AV LIV

Ved siden av fiskebryggen på Restinga, som ligger på sørkysten av øya, finner du dette området med beskyttede vann og dyp på opptil 300 meter – fulle av klippevegger, fjellhyller, sandfylte plattformer og huler. Dette er et av de mest ettertraktede reisemålene for dykkerfantaster fra hele verden, og det har mer enn 10
dykkesteder fordelt over et undervannslandskap som er helt unikt og fullt av liv som følge av den spesielle vulkanske geografien..
/Noe du ikke kan gå glipp av/