Naturen i sin reneste form

En av de viktigste skattene på Kanariøyene er den store rikdommen i den ville naturen. Den har et bredt og variert mangfold av naturområder. Vulkaner, gamle skoger, paradisiske strender, et hav fullt av liv, og ren luft som tilsammen utgjør et av de mest verdifulle økosystemene i verden.

00:00
Título
Ingenting er bedre enn å lade opp med vulkansk energi ;)
Vídeo
Póster
Senderismo en las Islas Canarias
Senderismo en las Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

Omgitt av naturen

Den beste måten å komme vekk fra alt og kjenne på hvordan kropp og sinn blir ladet opp med den reneste energien, er å komme i kontakt med øyenes natur, Verdsette den dype stillheten som hersker i skogene, filosofere over den imponerende skjønnheten i vulkanene eller slappe av mens du lytter til bølgeskvulp, det er bare noen av de spesielle øyeblikkene du kan oppleve her.

47:54
Título
Montañón Negro, Gran Canaria
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Under stjernehimmelen

Himmelen over Kanariøyene er blitt anerkjent som den reneste i Europa. Den er beskyttet av himmelens lov, Ley del Cielo, og har tre Starlight-reservater som bekrefter kvaliteten. Dette gjør at øygruppen er ansett som en av de tre beste stedene på planeten for stjernekikking. Fra alle øyene kan stjerner og stjernebilder lett sees med det blotte øye. I tillegg har La Palma og Tenerife to av de viktigste internasjonale observatoriene i verden, som du selvfølgelig kan besøke. Det astrofysiske observatoriet i El Roque de Los Muchachos og Teide-observatoriet.

Contenido

Skoger fulle av historie 

Blant strender og vulkaner finnes noen av de mest fantastiske og magiske naturområdene på Kanariøyene – den utrolige laurbærskogen, som for eksempel den i Anaga på Tenerife, og nasjonalparken Garajonay på La Gomera. Fascinerende, gamle skoger og et av de få gjenværende reservatene i verden fra tertiær-perioden. 

Den spesielle geografien på Kanariøyene, og det eksepsjonelle klimaet, muliggjør eksistensen av en enormt rik og variert natur med mer en 4000 endemiske arter av flora og fauna, de fleste i beskyttede områder. 
 

Contenido

Naturen for dine føtter

Kanariøyene gir oss muligheten til å nyte imponerende landskap fulle av kontraster, som gjør at vi kan vandre gjennom vulkanske terreng, paradisiske strender og gamle skoger. En skjærgård med muligheter, der du kan nyte et nettverk av perfekt anlagte stier, oppmerkede ruter som er kvalifiserte og godkjente som turstier.

Título

Turstier for å utforske øyene til fots

Imagen
Contenido

Landet med vulkaner

Den vulkanske opprinnelsen til Kanariøyene, i tillegg til deres utmerkede klima og privilegerte geografiske beliggenhet, gir dem en helt spesiell særegenhet. På hver øy kan du besøke unike landskap som ser ut som om de har dukket opp fra en annen verden – kratere, grotter, lavastrømmer og hav, kalderaer... Fra den høyeste toppen i Spania, i Teide nasjonalpark, til de spektakulære sjølandskapene på El Hierro, er det en hel katalog med imponerende steder som vil få deg til å måpe.

Den rike og naturlige variasjonen er en av hovedattraksjonene på Kanariøyene, derfor regnes 40 % av det kanariske territoriet som et beskyttet område, med fire nasjonalparker, syv biosfære-områder og tre marine reservater.

Imagen