Terrengløping i Tamadaba

En krevende rute med utsikt til Roque Nublo

Denne rundturen tar deg med gjennom den vakre naturparken Tamadaba og områdene midt på den nordøstre delen av Gran Canaria. Startpunktet er i San Pedro i Agaete. Dette er en 39 km lang ekstremt krevende rute som kun er egnet for svært erfarne terrengløpere. På veien kan du nyte utsikten til Roque Nublo, Roque Bentayga og Tejada-dalen – det hele pyntet med en av øyas best bevarte furuskoger.

En av de mest spektakulære nedoverbakkene på Gran Canaria

Ruten begynner med en oppoverbakke til Lomo del Palo, som ligger 1000 meter over startpunktet. Deretter går den videre til Los Moriscos, som er løypens høyeste punkt på 1534 meter. Herfra fortsetter du til landsbyen Artenara, Hoyas-demningen, Samsó-demningen og Los Romeros-veien, som er en av Gran Canarias mest spektakulære nedoverbakker. Logistisk sett er dette en praktisk rute (den slutter samme sted som den begynner), men den krever planlegging og god fysisk form.

Distance
38,83 km
Max height
1.599 m
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045