Kitesurfing på El Burro-stranden

Korte bølger, perfekt for kitesurfere som vil trene på hopping
Kitesurfingstedet Playa del Burro ligger i Corralejo, nordøst på Fuerteventura. Det er et perfekt sted om sommeren, når passatvindene fra nordøst kommer oftere og er mer stabile. Selv om det kreves en viss mengde erfaring, har strandområdet også gode forhold for de som nettopp har begynt. Bølgene bryter hovedsakelig til venstre, og de er korte, noe som gjør dem perfekte for kitesurfere som liker hopping. El Burro-stranden er preget av en vennlig og avslappet stemning.
Et lett tilgjengelig sted på Fuerteventura
Det ideelle tidspunktet å kitesurfe på El Burro er ved lavvann eller middels lavvann. Pass også på at du ikke mister eller skader utstyret mot det vulkanske revet. Det er lett å komme seg hit, siden man kan parkere på stranden, men det finnes ingen servicetilbud eller fasiliteter i nærheten. Det er også lett å komme seg utpå vannet hvis du går uti på stranden og beveger deg langs kysten.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045