Kitesurfing på Sotavento-stranden

Kitesurfing for alle nivåer, i nærheten av Costa Calma
Kitesurfingstedet Playa de Sotavento ligger sørøst på Fuerteventura, rett ved Costa Calma. Stedet har et stort område beregnet på kitesurfing, og det er egnet for folk på alle nivåer. Vindforholdene på stranden, sammen med fasilitetene og servicetilbudene for kitesurfere (som salg og utleie av utstyr), gjør Playa de Sotavento et av Fuerteventuras mest populære kitesurfingsteder.
Et sted som er inkludert i PWA-verdensmesterskapet
Dette stedet er ekstra populært fordi PWAs (Professional Windsurfing Association) brettseilings- og kiteboardmesterskap er innom her hvert år. Den sterkeste og mest stabile vinden på Sotavento-stranden får du om våren og sommeren, og den kan nå en hastighet på over 25 meter i sekundet fra nordøst. Bølgene bryter veldig nær stranden, men gjør det ikke på noen måte vanskeligere å komme seg utpå vannet her – det er veldig enkelt for alle, uansett ferdighetsnivå.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045