Kitesurfing på Flag Beach

Et ideelt sted for nye kitesurfere
Kitesurfingstedet Flag Beach ligger i byen Corralejo, nordøst på Fuerteventura. Det ligger tvers for øyen Lobos, i et beskyttet område, og er ideelt for kitesurfere på alle ferdighetsnivåer. Bølgen peaker og bryter i ulike retninger langs stranden, noe som gjør dette til et ideelt sted for alle typer kitesurfingentusiaster, uavhengig av tidligere erfaring. På Flag Beach er det svært lett å komme seg utpå vannet, selv for dem som nettopp har begynt med sporten.
Kitesurfingskoler på Fuerteventura
Flag Beach har mer stabile vindforhold i vår- og sommermånedene. De beste forholdene for kitesurfing, uavhengig av tidevannet, finner du ved vind fra nord, nordvest og nordøst. En annen fordel er at man her har tilgang på alle de typiske servicetilbudene man finner i et turiststed som Corralejo, inkludert spesialfasiliteter for sportsutøvere, som skoler og steder som selger og leier ut utstyr. For å komme til Flag Beach må du følge FV-2 og FV-1 mot Corralejo. Havbunnen ved Flag Beach består av sand.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045