Kitesurfing ved Vargas-stranden

Et sted med campingplass, nær Gran Canaria flyplass

Kitesurfingstedet ved Vargas-stranden øst på Gran Canaria egner seg for kitesurfere på alle ferdighetsnivåer, og byr på stabile vind- og bølgeforhold. Det ligger i nærheten av Ingenio og flyplassen, i et beskyttet område i nærheten av en campingplass som er full av vannsportsentusiaster nesten året rundt. Bølgen bryter flere steder, både til venstre og høyre, og tuber seg noen ganger.

Kitesurfing under stabile forhold

Vinden ved Vargas-stranden er mest stabil mellom april og september, og dette er da et ideelt sted for kitesurfere. Bunnen består av sand og steiner, og brekkene er best ved lavvann, når de er lenger ute. Den beste vinden for dette stedet kommer fra nord, nordøst og sørvest. Selv om stedet passer bra for nybegynnere, kreves det litt erfaring å komme seg utpå vannet når strømmen er sterk.

Localidad
Playa de Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045