Kitesurfing ved Jinamar-stranden

Et ideelt sted for alle kitesurfere

Kitesurfingstedet ved Jinamar-stranden ligger i Las Palmas, nordøst på Gran Canaria. Det er ideelt for bølgesurfing, siden vinden er stabil, og brekket er av ypperste kvalitet – et av de beste på øyen. Selv om stedet er ideelt for alle, kreves det erfaring å gå utenfor moloen, på grunn av de store bølgene. På dager med sterk strøm er det viktig å være forsiktig for å unngå å bli dradd inn mot klippekysten.

En hul, kraftig bølge på Gran Canaria

Selv om Jinamar-stranden byr på stabile forhold og er surfbar året rundt, er vind- og bølgeforholdene best for kitesurfing om sommeren, spesielt ved lavvann. Det ligger noen steiner på sandbunnen, og den kraftige bølgen bryter til begge sider og tuber seg noen steder. Det er også et kjøpesenter i nærheten som tilbyr alle typer tjenester.

Localidad
Jinama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045