Søkeresultater

1341 resultater for

Fotturisme

Stier på Kanariøyene

Orografien til Kanariøyene har stor geologisk verdi. A vandre gjennom naturen og dens vulkanske landskap gir ro og en følelse av uovertruffen frihet og velvære.

Kultur
Kanariøyenes kulturarv
Oppdag den fascinerende kulturen på Kanariøyene, kunst, populære festivaler,
musikk, tradisjon og selvfølgelig karnevalet.
Fotturisme
Oppdag de mest spektakulære turstiene på Kanariøyene
Adéntrate en el mundo de Alice y descubre los senderos más espectaculares de las Islas Canarias. Sigue sus pasos y aventúrate por paisajes mágicos.
Sport i naturen
Trail running
Trail running er en idrett som er full av opplevelser, hvor hver enkelt blir kjent med sine begrensninger og evner. Derfor finnes det ikke noe bedre enn å praktisere denne idretten enn Kanariøyene, et sted med uendelige muligheter.
Sport i naturen
Klatring
Kanariøyene har forhold utenom det vanlige for klatring. Takket være øyenes vulkanske opprinnelse, finner du veldig stor variasjon av terreng og klippetyper.
Natur
Stjernetitting
Kanariøyene er internasjonalt anerkjent som et eksepsjonelt bra sted å oppleve stjernehimmelen på. Kvaliteten på stjernehimmelen er så høy at IAC-observatoriene har beskyttet den med en egen lov

Kyst og strand

10 opplevelser du ikke kan gå glipp av på Kanariøyene

Velkommen til Kanariøyene. Har du kommet så langt er det fordi du vurderer hva du skal vite om øygruppen og hvordan du skal gjøre det. Skal vi gi deg noen veibeskrivelser? Ta notat.

Fotturisme

7 magiske ruter for turelskere

Enten over skyene eller ved havnivå, kan Kanariøyene også utforskes til fots.

Sport i naturen
Sykling
Å suse avgårde langs en øde landevei på Kanariøyene på en solrik dag, med temperaturen på rundt 20° og uten å møte nesten et eneste kjøretøy, mens du oppdager et nytt landskap rundt hver sving og setter kursen mot havet i horisonten.
Kultur
Den mest avslappende musikken inspirert av Kanariøyene
Den mest avslappende musikken inspirert av Kanariøyene. Syv spektakulære videoer for at du skal kunne føle virkelig nærhet til Kanariøyenes natur.