Søkeresultater

1289 resultater for

Kultur

Plystrespråket på La Gomera

Plystrespråket på La Gomera er et språk med tusener av år med historie. Det eneste plystrespråket i verden.

Fotturisme

Stier på Kanariøyene

Orografien til Kanariøyene har stor geologisk verdi. A vandre gjennom naturen og dens vulkanske landskap gir ro og en følelse av uovertruffen frihet og velvære.

Kultur

En dag med shopping

Mange reisende kommer til Kanariøyene fordi de er tiltrukket av strendene, verdens beste klima og spektakulære landskap. Og først når de kommer hit, oppdager det at øygruppen også er en av de beste europeiske destinasjonene for shopping.

Kultur

Columbus passerer Kanariøyene

Kanariøyene var av vital betydning for Christopher Columbus sin reise til den Nye Verden.

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i september?

Selv om september vanligvis betyr slutten av ferien og tilbake på skole og jobb, er det fortsatt mye å glede seg over på Kanariøyene.

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i august?

Å reise til Kanariøyene i august er løsningen på å unnslippe varmen. På en årstid da de fleste landene i Europa har høye sommertemperaturer, kan du nyte et mildt og behagelig klima på Kanariøyene.

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i juli?

Juli måned er perfekt for å dra nytte av det milde klimaet på Kanariøyene og unnslippe de høye temperaturene i sommermånedene.

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i juni?

Juni er en måned full av feiringer med lys og farger. Den magiske St. Hans-feiringen, blomsterteppene som fyller gatene under Corpus Christi, den spektakulære blomstringen av tajinastene… Med sommerens ankomst fylles øyene med liv og fester ved sjøen.

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i mai?

Mai representerer overgangen fra vår til sommer og er en av de beste årstidene til å vandre rundt på kanariske stier, finne utsiktspunktene og beundre det fargerike landskapet.

Kyst og strand

Hva kan du gjøre på Kanariøyene i januar?

Å starte året med å flykte fra kulden for å nyte stranden, solen og naturen er mulig – og det er takket være de alltid varme og behagelige temperaturene på Kanariøyene.