Kitesurfing i Jameos del Agua

Bølger på opptil tre meter på Lanzarote

Nord på Lanzarote finner vi kitesurfingstedet Jameos del Agua som er omgitt av et svært imponerende vulkansk landskap. Stedet er bare anbefalt for erfarne kitesurfere, og selv om det kan benyttes året rundt, er det om våren og sommeren at forholdene er best for kitesurfing. Vinden på dette stedet blåser fra nordøst og danner en lang og rask venstrebølge som er hul noen steder, og som kan nå en høyde på opptil tre meter.

Et kitesurfingsted for de mer erfarne

Vær klar over at siden det kan være litt vanskelig å få tilgang til stedet, spesielt ved høyvann, anbefales det for kitesurfere på avansert nivå. Det ligger ved turiststedet Jameos del Agua, og du kan derfor parkere på parkeringsplassen dersom den direkte ruten fra veien til stranden er stengt.

Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045