Håndlagde kanariske produkter

Kanariøyene byr på et stort utvalg av håndlagde produkter og mat. Lær mer om dem og ta med deg et godt minne fra disse fantastiske øyene.

Contenido

En smak, en aroma, en opplevelse ...

På Kanariøyene lager vi mange slags produkter for hånd, med stor omhu og dyktighet. Noen av dem stammer fra forfedrene våre. De er skapt for å kunne nytes med alle sansene, både av deg og folk du er glad i og som du synes fortjener en gave. I tillegg til de fine strendene og landskapene og verdens beste klima, hva mer har du lyst til å ta med hjem fra disse vakre øyene?

00:00
Título
Produkt fra Kanariøyene
Vídeo
Póster
Smykker fra Kanariøyene, Kanariøyene
Smykker fra Kanariøyene, Kanariøyene
Tipo
Ancho completo
Contenido

Produkter som fremhever skjønnheten

Hvis det finnes en type smykke som er verdt å trekke frem, så er det "argollas canarias", som er en type ørering. Slike øreringer brukes mye i hele øygruppen. Et annet spennende produkt er smykker av vulkansk stein, små skatter som gjør at du kan ta med deg et stykke av øyene overalt. Det er også veldig populært med lavakosmetikk, med naturlige produkter som rensende leirmasker og pimpstein som brukes til eksfoliering. Til slutt må vi ikke glemme aloe vera i mange formater – en plante som er kjent for sin evne til å lege sår og gjøre huden fast og elastisk.

Contenido

Kanariske delikatesser

Kanariøyene etterlater alltid en god smak i munnen, spesielt hvis du ikke bare besøker dem, men også prøver de lokale matproduktene. Vi anbefaler deg å smake på de mange utsøkte kanariske ostene, som har høstet internasjonal anerkjennelse med en rekke priser. Uforglemmelige smaker. Og enda bedre blir det hvis du kombinerer dem med en god kanarisk vin, slik som man produserer med druesorten malvasía volcánica – regnet som en av verdens beste – eller forastera gomera. Begge druesortene stammer fra øyene. Prøv naturlig salt fra Kanariøyene, som det som produseres i saltbassengene i Fuencaliente eller Janubio. Du bør også smakegofio, en tradisjonell kanarisk supermat laget av mel av ristet korn som mais og hvete. Har du hørt om kaktusfiken? Det er også et godt matprodukt med høy næringsverdi, som for det meste brukes til juice og syltetøy.

Og som en søt avslutning bør du unne deg kanariske konditorvarer. Prøv delikatesser som bienmesabe av mandler, quesadilla av ost fra El Hierro, og rapadura eller almendrados, som lages med sirup fra sukkerrør.

Contenido

Husholdningsartikler

På øyene lages det mange forskjellige kurvflettingsprodukter med blader fra kanaripalmen. Du finner også all mulig slags keramikk, unike artikler som bruker leire fra vulkansk jordsmonn. En annen 100 % kanarisk suvenir du kan gi i gave til deg selv eller andre, er varer farget med karmin, et naturlig fargestoff som utvinnes av skarlagenlus. Produktet har sin egen beskyttede kvalitets- og opprinnelsesgaranti og setter farge på tøy og kosmetikk.

Contenido

Musikkinstrumenter

Musikken på Kanariøyene har dype røtter i urinnvånernes kultur. Med tiden har den imidlertid utviklet sin egen personlighet gjennom påvirkning fra en rekke kilder, uten å miste sin essens. Kanariøyene har sin egen lyd, og det er lyden av kanariske trommer, fløyten pito herreño, kastanjettene chácaras og strengeinstrumentet timple. Disse musikkinstrumentene er høyt verdsatt i kanarisk kultur, lages for hånd og brukes til å spille øyenes egen folkemusikk. Denne musikken skaper stemning på folkefester og pilegrimstog med unike tradisjonelle instrumenter.

Contenido

Nå som du har sett noen av de kanariske håndverksproduktene du kan kjøpe, har du funnet ut hva du vil ta med deg fra Kanariøyene? Du trenger ikke begrense deg til én suvenir, hvis du synes det er vanskelig å velge.