Tacorón-bukten

Avslappende bad i rolige vann og vulkanske omgivelser på El Hierro

Hvis du virkelig skal få fullt utbytte av øya, må du besøke en av El Hierros store skatter. Den lille størrelsen på den sørlige Tacorón-bukten gjør den til en ekte atlanterhavsperle som kan nytes året rundt, i øygruppens roligste vann. Og det er nettopp dette som er grunnen til at denne delen av havet kalles El mar de las Calmas – «Det rolige hav». En uforglemmelig plass hvor de marineblå nyansene blander seg med de svarte vulkanske fargene og de mange okergule og røde nyansene i El Julán-bakken, som er like urørt som denne bukten med finkornet flerfarget sand og behagelig badevann.

Strand og vanndammer ved La Restinga på sørsiden av El Hierro

Denne perlen er også lett å komme til. Veien som går fra sydspissen av El Hierro, tar en avstikker mot høyre et lite stykke før bestemmelsesstedet, kystbyen La Restinga. En liten sti går fra stranden og de naturlige bassengene, som også er verdt å besøke. Ved lavvann blir bukten enda flottere. Den spesielle vulkanske hulen gir deg også muligheten til å finne skygge på denne lille stranden der sol og flotte solnedganger er garantert. Du må ganske enkelt gjøre deg bedre kjent med havet ved strandens mange vanndammer. Og i strandkaféen kan du i tillegg fylle magen med steinovnsbakte pizzaer.

Lengde
10 m
Parking
Restaurant
WC
Solo en verano
Rolig vann
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
7
9
262
10045