SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Utsiktspunktet Mirador de Cherfe

Cherfe utsiktspunkt på Tenerife
Cherfe utsiktspunkt på Tenerife
Cherfe utsiktspunkt på Tenerife
Cherfe utsiktspunkt på Tenerife
Cherfe utsiktspunkt på Tenerife

Den mest interessante utsikten over Teno

Fra Cherfe utsiktspunkt har man 360 graders panoramautsikt over de vestlige delene av Tenerife, der man blant annet finner severdigheter som Spanias høyeste fjell, Teide. Til og med utsikten mot denne vulkanen er noe utenom det vanlige, for vestsiden er ikke den mest fotograferte. Foran Teide ligger vulkanen Chinyero og den vakre Santiago-dalen, og hvis man snur på hodet ser man de takkete Teno-fjellene og husgruppen i Masca. Lengre borte ser man øyene La Gomera og La Palma stikke opp av Atlanterhavet.

Fra Cherfe utsiktspunkt har man 360 graders panoramautsikt over de vestlige delene av Tenerife, der man blant annet finner severdigheter som Spanias høyeste fjell, Teide. Til og med utsikten mot denne vulkanen er noe utenom det vanlige, for vestsiden er i

Utsiktspunktet består av to parkeringsfelter på hver sin side av landeveien TF-436 mellom Masca og den lille landsbyen Santiago del Teide. I fravær av offisielle tjenester pleier det å være en mobil kafé her som selger kalde drikkevarer og lokal mat. Ved siden av finnes det et lite utspring som har blitt et populært sted å fotografere denne sjarmerende husklyngen.

Isla Tenerife
1.100 m

1.100 m

Landlig park

Landlig park

OPPDAG