Utsiktspunktet Mirador de Cherfe

Den mest interessante utsikten over Teno

Fra Cherfe utsiktspunkt har man 360 graders panoramautsikt over de vestlige delene av Tenerife, der man blant annet finner severdigheter som Spanias høyeste fjell, Teide. Til og med utsikten mot denne vulkanen er noe utenom det vanlige, for vestsiden er ikke den mest fotograferte. Foran Teide ligger vulkanen Chinyero og den vakre Santiago-dalen, og hvis man snur på hodet ser man de takkete Teno-fjellene og husgruppen i Masca. Lengre borte ser man øyene La Gomera og La Palma stikke opp av Atlanterhavet.

Fra Cherfe utsiktspunkt har man 360 graders panoramautsikt over de vestlige delene av Tenerife, der man blant annet finner severdigheter som Spanias høyeste fjell, Teide. Til og med utsikten mot denne vulkanen er noe utenom det vanlige, for vestsiden er i

Utsiktspunktet består av to parkeringsfelter på hver sin side av landeveien TF-436 mellom Masca og den lille landsbyen Santiago del Teide. I fravær av offisielle tjenester pleier det å være en mobil kafé her som selger kalde drikkevarer og lokal mat. Ved siden av finnes det et lite utspring som har blitt et populært sted å fotografere denne sjarmerende husklyngen.

Altitude
1.100 m
Landscape type
Natur
Vernet område
Rural park
Hiking trails
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
1
10
262
10045