Casa de Los Balcones

En historisk perle med balkonger i utskåret tre og et kanarisk gårdsrom

Den historiske bykjernen i La Orotava, som ligger nord på Tenerife, skjuler en arkitektonisk skatt fra det 17. århundre. Dette er et hus med balkonger i utskåret tre som er pyntet med vakre blomster som fanger alles oppmerksomhet. Innvendig kan besøkende se et vakkert gårdsrom i kanarisk stil omgitt av eksempler på typisk håndverk fra Kanariøyene: alt fra vinlaging til veving og kurvarbeid. I husets rom kan du lære hvordan du lager tradisjonelt håndverk, og om livet på øyene for to hundre år siden.

Opplev gamle tradisjoner i et av Kanariøyenes historiske herskapshus

Rett overfor Casa de los Balcones ligger Casa del Turista. Fra gårdsrommet får du en praktfull utsikt mot fjellet Teide, og her kan du se eksempler på de berømte alfombras de arena (dekorative sandtepper), som lages under de lokale, årlige festivalene i La Orotava. I tillegg har ærverdige Casa Lercaro en svært populær kafé og restaurant der du kan slappe av i staselige omgivelser.

Catering
Localidad
La Orotava
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045