SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Casa de Los Balcones

Casa de los Balcones, turistattraksjoner på Tenerife
Casa de los Balcones, turistattraksjoner på Tenerife
Casa de los Balcones, turistattraksjoner på Tenerife

En historisk perle med balkonger i utskåret tre og et kanarisk gårdsrom

Den historiske bykjernen i La Orotava, som ligger nord på Tenerife, skjuler en arkitektonisk skatt fra det 17. århundre. Dette er et hus med balkonger i utskåret tre som er pyntet med vakre blomster som fanger alles oppmerksomhet. Innvendig kan besøkende se et vakkert gårdsrom i kanarisk stil omgitt av eksempler på typisk håndverk fra Kanariøyene: alt fra vinlaging til veving og kurvarbeid. I husets rom kan du lære hvordan du lager tradisjonelt håndverk, og om livet på øyene for to hundre år siden.

Opplev gamle tradisjoner i et av Kanariøyenes historiske herskapshus

Rett overfor Casa de los Balcones ligger Casa del Turista. Fra gårdsrommet får du en praktfull utsikt mot fjellet Teide, og her kan du se eksempler på de berømte alfombras de arena (dekorative sandtepper), som lages under de lokale, årlige festivalene i La Orotava. I tillegg har ærverdige Casa Lercaro en svært populær kafé og restaurant der du kan slappe av i staselige omgivelser.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG