SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Aqualava Water Park

Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote
Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote
Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote

Et vannland i et leilighetskompleks i Playa Blanca

Aqualava Waterpark ligger i leilighetskomplekset Relaxia Lanzasur Club. Vannlandet ligger i Playa Blanca sør på Lanzarote og gir deg en unik mulighet til å kombinere avkobling med fornøyelser. Selv om vannlandet er åpent for publikum, er det bare gjestene som bor på stedet, som kan bruke fasilitetene gratis. I tillegg til å boltre deg i vannskliene kan du spille minigolf, slappe av i spaet, nyte nattelivet og shoppe på supermarkedet. Med andre ord er det et perfekt sted for en uforglemmelig familieferie.

Vannsklier i oppvarmede svømmebasseng på Lanzarote

Aqualava Waterpark har kule vannsklier for alle. I barneområdet finnes det et slott med sklier i forskjellige former og en diger bøtte det flommer vann ut av hele tiden. På El Rio Lento (Den sakteflytende elven) kan du flyte med strømmen alene eller sammen med andre. I tillegg til skliene for voksne finnes det et morsomt svømmebasseng med kunstige bølger. Det er verdt å merke seg at Aqualava er et bærekraftig vannland, ettersom det bruker jordvarme til å varme opp svømmebassengene.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG