Aqualava Water Park

Et vannland i et leilighetskompleks i Playa Blanca

Aqualava Waterpark ligger i leilighetskomplekset Relaxia Lanzasur Club. Vannlandet ligger i Playa Blanca sør på Lanzarote og gir deg en unik mulighet til å kombinere avkobling med fornøyelser. Selv om vannlandet er åpent for publikum, er det bare gjestene som bor på stedet, som kan bruke fasilitetene gratis. I tillegg til å boltre deg i vannskliene kan du spille minigolf, slappe av i spaet, nyte nattelivet og shoppe på supermarkedet. Med andre ord er det et perfekt sted for en uforglemmelig familieferie.

Vannsklier i oppvarmede svømmebasseng på Lanzarote

Aqualava Waterpark har kule vannsklier for alle. I barneområdet finnes det et slott med sklier i forskjellige former og en diger bøtte det flommer vann ut av hele tiden. På El Rio Lento (Den sakteflytende elven) kan du flyte med strømmen alene eller sammen med andre. I tillegg til skliene for voksne finnes det et morsomt svømmebasseng med kunstige bølger. Det er verdt å merke seg at Aqualava er et bærekraftig vannland, ettersom det bruker jordvarme til å varme opp svømmebassengene.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045