Puchero de las Fiestas de La Florida

Tenerife

Tidligere aktivitet

27 January 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

La Florida-distriktet i La Orotava feirer sine årlige festligheter til ære for Saint Anthony Abbed og Virgin of Hope den siste uken i januar. Disse festlighetene, anerkjent som Fester av turistinteresse på Kanariøyene, tilbyr en unik opplevelse som kombinerer religiøse begivenheter og populære tradisjoner.
Et av høydepunktene i disse feiringene er en unik gastronomibegivenhet: de tradisjonelle kanariøyene Puchero. Dette er den største og mest utsøkte lapskausen som tilberedes i hele skjærgården, og krever mer enn 60 store gryter i rustfritt stål, som hver kan romme mer enn 100 kilo lapskaus. Ingrediensene inkluderer mer enn 7000 kilo råvarer, inkludert kål, gresskar, løk, zucchini, purre, gulrøtter, poteter, gofio (en type stekt og malt kornmel), diverse kjøtt og ved til matlaging.
Denne festen nytes av tusenvis av mennesker som samles for å nyte denne gleden mens de deltar i festlighetene. Parranda del Puchero-bandet gir en spesiell touch til denne gastronomiopplevelsen, og forvandler den til en veletablert turistattraksjon som fengsler besøkende og tilbyr en unik mulighet til å engasjere seg i regionens kultur og tradisjoner.

Kategori

Categoría del evento

Gastronomi

Alder

Pris

Dette arrangementet er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React