MOVE 2023. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Tenerife

Tenerife

Tidligere aktivitet

6 to 8 June

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Bevegelseskunsten fortsetter å være en av de valgte måtene å forholde seg på. Mennesker har alltid brukt rytmiske eller arytmiske bevegelser for å koble seg til de rådende manifestasjonene av hver epoke, fra danser knyttet til tro om beskyttelse og ofring til Moder Jord, til vår nåtid hvor det manifesterer seg i mennesker på en eller annen måte, og skaper identiteter knyttet til stilene til bevegelseskunsten.

Bevegelseskunsten fortsetter å utvide sine disipliner på en stadig mer moderne måte. Den mest klassiske versjonen av de mest krevende og klassiske stilene blir ikke satt til side, der disiplinen til de forskjellige skolene bestemmer kunstneren.

De siste tiårene har de mest moderne konseptene tatt over fra de mest klassiske disiplinene, med et paradigmeskifte i måten bevegelseskunsten oppfattes på.

Dette er hvordan MOVE CANARIAS ble grunnlagt, og feiret sin tredje utgave i 2023, etter å ha opptrådt på Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria og La Palma og som søker å fordype seg i forslagene til bevegelseskunsten med spesiell oppmerksomhet i denne utgaven til trening og å være en ledende internasjonalt åpent område av interesse for besøkende og lokalbefolkningen på Kanariøyene, lokalisert i forskjellige byer på øyene, og gir dermed en flerfoldig dimensjon til forslagene.
"

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Dette arrangementet er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React