La Palma es un Punto

La Palma

Tidligere aktivitet

13 July to 2 September

Islas

La Palma

Descripción del evento

"La Palma es un Punto-festivalen startet sin reise i 2006, for mer enn et tiår siden, med mål om å diversifisere øyas kulturelle tilbud, spesielt musikk, og bringe det til La Palma-samfunnet med et utendørs konsertformat for alle publikummere, og dermed bli populær blant turister. De siste 14 utgavene har funnet sted takket være den uvurderlige støtten fra Kanariøyenes regionale myndigheter, La Palma Island Council og rådhusene som er vert for forestillingene, som vi håper vil støtte denne nye utgaven.
Festivalkonsertene finner sted i forskjellige byer på øya, inkludert El Paso 13. juli, Breña Ala 19. august og Los Llanos de Aridane 2. september, i sommersesongen. I denne utgaven foreslår et deluxe-program med tre internasjonale helt. Bruke et format med bevist suksess.
I denne nye utgaven av La Palma es un Punto er målet å ""infisere"" gleden og kulturen som oversvømmer denne begivenheten til alle som går gjennom den. Vi ønsker at alle som kan se plakaten deltar på en av de tre konsertene.
Denne festivalen gir et ekstraordinært kulturtilbud der tre komponenter er en kulturell attraksjon: et variert musikalsk tilbud innen sjangere, anerkjente lokale og internasjonale artister og svært attraktive lokasjoner.
Kunstnerne
Hver konsert er unik og ugjentakelig, lastet med forestillingens karisma og skaper samtidig en forbindelse med publikum. De tre sangerne er kjent for å gi et flott show og koble til sjelen til de fremmøtte, uansett språk.
Estrellas de Buena Vista y Más® er det nye musikalske prosjektet som Efecto Sound (Canarias Concerts & Events) bringer til scenen etter tjuefem år med Buena Vistas hits. Showet har 11 musikere på scenen og et repertoar som minner om 1940- og 1950-tallet, den cubanske musikkens gullalder. Artistene inkluderer de originale medlemmene av Buena Vista: vokalist Carlos Calunga, perkusjonist Ángel Terry, saksofonist Javier Zalba og bassgitarist Pedro Pablo Gutiérrez Valdés. Under musikalsk ledelse av den beste 'tres'-artisten (en tre-retters kordofon av cubansk opprinnelse) i verden, Pancho Amat.
For det andre vil vi nyte fremføringen til singer/songwriter Vicente García, preget av hans musikalske variasjon inkludert Bachata, World Music, Caribbean Music, Merengue, Alternativ Music og Reggae; alt påvirket av hans dominikanske arv. Født i 1983 i Santo Domingo, Den dominikanske republikk, i en alder av 12 ""stjal"" han tantens klassiske gitar og begynte å spille og komponere sine første sanger. Han dannet sitt første band i 2002, Calor Urbano, sammen med Carlos Chapuseauz, Joel Berrido og Adolfo Guerrero. Det var først i 2011 at han begynte sin karriere som solist. Han ble tildelt tre latinamerikanske priser i 2017 og en Sovereign Award i 2018.
Og for det tredje slutter sangeren Sundri Feeling, som ble født på Réunion Island, Frankrike, seg til familien fra de fire verdenshjørner. Takket være den kreolske sangeren Jun Fortuné tok hun veien som showgirl og danser i 2002 takket være den kreolske sangeren Jun Fortuné. I 2014 ga hun ut sitt første album ""Acords"", som ble nominert til International Acoustic Music Awards og Voices of the Indian Ocean, på turné i Asia i 2017. Hun har samarbeidet med Sylvin Marc, Chris Rea, Mishko M'Ba og Ray Charles , blant andre. Det er jazzens ånd som flyter over vakre sanger fra hele verden på fransk, engelsk, kreolsk og spansk, samt generøsiteten til sangeren og musikerne. Denne kvartetten er overraskende fordi settet den tilbyr er unik og original. Den fremstår som en organisk reise, en sammensmelting av ulike lyder, rytmer og danser.

For det fjerde: Graja Sound, et musikalsk kollektiv av DJ-er som elsker vinyl så vel som alternativ musikk og rytmer. Påvirket av scenen på 1960-, 70- og 80-tallet, har disse DJ-ene dannet sin egen unike og autentiske stil. Mellom tradisjon og modernitet er hovedambisjonen deres å glede publikum og få folk til å danse. Originaliteten til oppdragene deres og deres tilstedeværelse på scenen har garantert deres suksess på øya.
For det femte oppstår El Septeto Palmero nok en gang år etter denne eksplosjonen av band, med mål om å tolke litt fra hver av dem, blande ulike trender og stiler til en av sine egne. Medlemmene er unge, og derfor er tolkningen av denne musikken friskere og mer dansbar. Formet som en sekstett blir tres og fiolin akkompagnert av rytmene til bass og perkusjon, selv om dette ikke betyr at de ikke vil legge til flere musikere til ligningen. Men bli ikke overrasket om du ser en «sekstett» på seks, syv eller åtte musikere, siden de tar imot med åpne armer musikere eller venner som har noe å bidra med i dette prosjektet.
For det sjette: Mamajuana's. Repertoaret består av varierte og kjente sanger som samtidig knytter seg til flere generasjoners hjerter, også med et personlig akustisk preg gjennom ulike vokaler i harmoni. En gruppe herfra, øya La Palma, dannet av tre kvinner: Yaiza Pérez, Flavia Cruz og Mariló Fernández. Etter en periode med tvungen pause vender de tilbake til musikken sin med mer entusiasme og totalt fornyet. De kombinerer alle sin lidenskap for musikk med opplevelsen av å være arbeidende mødre. Deres musikalske formål er enkelt, de vil rett og slett at publikum skal føle musikken utenfor ørene deres. Den følelsen av å lukke øynene og få kontakt med følelsene.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React