Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez kommer tilbake og med spørsmålet ""Es la Mil?"" eller 'Er det tusen og noe?' Vi vet ikke om det ubetinget anerkjennende publikummet har svaret. Komikeren, skuespilleren og TV-programlederen i sin siste rolle er ikke veldig tydelig og bestemmer seg for å gjøre en matematisk feil til en dyd og i prosessen til latter.


Dette tallet handler om tall. Og det begynner med et rundt tall mellom spørsmålene 'ER DET ET TUSENDEL?'. Bli med Kanariøykomikeren Kike Pérez på Alfredo Kraus Auditorium for et morsomt show som utforsker spørsmålet: Hva vil det si å være en Kanariøyboer?

Og i 2023 oppnådde han dette fenomenale antallet show. Basert på beregningene gjort siden 2006, året han begynte sin profesjonelle karriere, vil Kike Pérez i år fremføre sitt 1000. show, noe som var utenkelig for komikeren fra Lanzarote da han startet opp. Det som har vært umulig å fastslå er hvilket av hans show som blir nøyaktig det 1000.

Komikeren, skuespilleren og TV-programlederen i sin siste rolle, har bestemt seg for å gjøre denne matematiske feilen til en dyd, og «i tilfelle» planlegger han å feire dem alle. Kanariøykomikeren Kike Pérez feirer sitt 1000. show med en ny turné, «Er det den tusende?». Enten det er hans faktiske 1000. show eller ikke, vil det garantert bli en natt med latter og gode stunder.
"

Kategori

Categoría del evento

Humor

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React