SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Spa Royal Garden Villas Estanque Dorado

El Estanque Dorado, sentre med spa og thalassoterapi på Tenerife
El Estanque Dorado, sentre med spa og thalassoterapi på Tenerife

Et spa bygget som et Thai-tempel på Tenerife

En fantastisk treskjæringsdør fra et Thai-tempel fører til spaet på hotell Royal Garden Villas. Selv om Estanque Dorado sør på Tenerife er lite, har det en egen sjarme. Interiøret er fortryllende, eksklusivt og fredelig. Myk belysning lyser opp et basseng i kalkstein, noe som er et tegn på spaets eksklusive luksus. Bassenget er omsluttet av klassiske søyler og stille vannstråler. Kos deg i den romantiske atmosfære i termalområdet mens du finner ut hvilke massasjer, ansiktsbehandlinger eller ritualer du vil ta etterpå.

Dronning Kleopatra-ritualet i et rom med spiralformede søyler

Fra det utrolige spabassenget kan du ta turen til de like imponerende badene med spiralformede søyler. Prøv et Thalassus-bad, som styrker kroppen, eller sitrusbadet, som gjør huden mykere. Hvis du er glad i Alquimia-produkter, bør du prøve Dronning Kleopatra-behandlingen, som masserer kroppen med oljer fra dette spanske merket. Menyen inneholder mange ansiktsbehandlinger: Sett av 70 minutter og prøv et uimotståelig alternativ til botox, eller én av skjønnhetspakkene for menn. Spaet tilbyr også spesialbehandlinger for gravide og par.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG