La Graciosa

Denne ruten befinner seg på Isla de la Graciosa, som er en liten øy nordvest på Lanzarote. Ruten tar deg med på sandstier rundt hele øya med fantastisk havutsikt.

Den starter i Caleta de Sebo ruten krysser over til vestsiden av øya på sand, brede stier. Den tar deg deretter ned mot sørvest punktet langs kysten på enkle og brede grusveier. Ankomst til det sørvestlige punktet, ruten tar en u-sving og kommer tilbake på samme spor og ankommer vulkanen Montaña Amarilla.Fra denne vulkanen fortsetter stiene oppover nord og runder en annen vulkan - Montaña Bermeja i den mest nordvestlige hjørnet av øya. Langs nordkysten blir løypene mer teknisk. Ved ankomst til Pedro Barba området skifter terrenget til mer vulkanaktig og derfor mer tekniske stier i Barranco de los Conejos. Ruten tar deg tilbake ned langs østkysten til Caleta de Sebo.

Dette er en unik rute hvor du er stadig nær havet med fantastisk utsikt over sjøen og på deler fantastisk utsikt mot Lanzarote. Utforsk hele øya.

Distance
31 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
La Graciosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Graciosa
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
8
257
13
262
10045