SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene ijuli

Hva kan du gjøre i ferien din i juli? Alt du har lyst til. Slipp unna de høye temperaturene og nyt naturen, kulturen og sportslivet. Finn en strand med sand i fargene du alltid har drømt om, oppdag små landsbyer fylt med tradisjon, og gi deg i kast med bølgene.
27° C
i gjennomsnitt

12 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi...

1
En allsidig
sommer

Vi begynner med en klassiker for ferien i juli: lange dager på stranden der alt du behøver å bekymre deg om er å nyte solen, stranden og havet. Enten du foretrekker strender med alle typer service, eller en hemmelig bukt der du føler deg unik, så finner du det her.

Du kan også benytte deg av årstidens lys til å nyte den svale naturen, og oppdage øyenes vakre landskap fra deres omfattende nett av turstier.

Populære strender
Uberørte strender
Strender for barn
Turstier

2
Opplev festene til ære
for Carmen

En av de mest gripende seremoniene til ære for havets skytshelgen er prosesjonen av båter på La Graciosa, en liten øy nordvest for Lanzarote. Selv om øya er mindre enn 30 km2, og bare har to landsbyer, så kaster innbyggerne seg med kropp og sjel inn i feiringen.

Og etter festen er ingenting som en dukkert i det turkise vannet til denne spesielle øya.

Caleta de Sebo
Tur til La Graciosa

3
Start
vind-sesongen

Ferien din i juli er et av de beste øyeblikkene for å ta ut seilene eller dragen og begynne å gi deg i kast med vinden. På denne tiden får du selskap av passatvinden, og vinden fra land gir deg fart over bølgene. På grunn av dette holdes det flere konkurranser i brettseiling og kitesurfing i denne perioden.

Steder for windsurfing
Steder for kitesurf

Badebukse
flippflopper
, eller som vi kaller dem her: “cholas”.