Hva kan du gjøre på Kanariøyene i juli?

Juli måned er perfekt for å dra nytte av det milde klimaet på Kanariøyene og unnslippe de høye temperaturene i sommermånedene. Alt mens du drar nytte av dagslyset for å oppdage den fantastiske kanariske naturen, lære om den lokale kulturen, utøve sport, finne den ideelle stranden eller besøke småbyer fulle av sjarm og tradisjon.

Contenido

Et av de klassiske ferie-dilemmaene oppstår i løpet av juli måned på Kanariøyene – strand eller fjell? Bruke de mange timene med lys til å vandre gjennom naturen og oppdage det vakre landskapet som øyene tilbyr, eller nyte solen, sanden og havet på en av de utallige strendene, enten urbane med alle slags tjenester eller en avsidesliggende bukt der du kan koble av fra resten av verden? Et stort dilemma med en god løsning: gjør alt.

 

Contenido

Øya Graciosa, den minste og de østligste av Kanariøyene, arrangerer i juli en fest til ære for havets skytshelgen. Dette gjøres med et gledesfylt marint opptog der alle naboene deltar med kropp og sjel. En begivenhet like etterlengtet som den i Puerto de la Cruz, byen på Tenerife der disse festivalene feires med en slik intensitet at de hvert år tiltrekker seg tusenvis av mennesker fra forskjellige deler av øygruppen. Religiøs inderlighet og smak av sjø i en overfylt, fargerik og munter båt.

 

Contenido

På denne tiden av året blåser passatvindene som er høyt verdsatt av seilere og fans av vannsport. Vindene er myke og konstante og med en ideell skyvekraft. Amatører og profesjonelle kan nyte bølgene for seiling og kiting, da det på denne tiden arrangeres mange unike konkurranser i vindsurfing og kiting på øyene.