SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Museo del Queso Majorero

Museo del Queso Majorero i Fuerteventura
Museo del Queso Majorero i Fuerteventura
Museo del Queso Majorero i Fuerteventura

Bli kjent med storfe- og ostkulturen

Museo del Queso Majorero ligger i Molino de Antigua-komplekset i den sentrale østlige delen av Fuerteventura. En ideell stemning for å utforske de vakre hagene og besøke butikken med håndverksartikler og produkter fra landbruks- og husdyrsektoren på øya. Utstillingsområdet på mer enn 500 kvadratmeter, med detaljerte forklaringspaneler på flere språk, lar de besøkende bli kjent med historien til husdyr- og ostekulturen i Fuerteventura, med særlig vekt på majorera-geiten og dens naturlige leveområde.

Smaksprøver og ostesmaking

Museet gir en gjennomgang av utviklingen til alle meieriene i Fuerteventura og opprinnelsesbetegnelsen til Majorero-osten, slik at de kan bli kjent med teknikker og arbeidsredskaper. Strukturen presenteres på en veldig didaktisk måte, men et areal som er fordelt på flere tematiske områder. I tillegg til en dedikert plass for opplæringsaktivitet, har de også en sal for prøvesmaking, ideell for ostesmaking. Oppholdet i Antigua kan fullendes ved å besøke kirken, hvor de som liker geistlig kunst kan beundre et maleri av Animas og en rekke skulpturer.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG