SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodega Tanajara

Bodega Tanajara + Vinprodusenter på El Hierro
Bodega Tanajara + Vinprodusenter på El Hierro
Bodega Tanajara + Vinprodusenter på El Hierro
Bodega Tanajara + Vinprodusenter på El Hierro

Gamle druesorter i vulkansk jordsmonn

Bodega Tanajara viderefører vinfremstillingstradisjonene som den britiske jordbrukeren John Hill innførte på El Hierro på begynnelsen av 1500-tallet. Vinmarkene til denne vinprodusenten, som befinner seg i øyas vestlige del, ligger på 600 meters høyde og drar nytte av unike orografiske forhold med bratte skråninger og vulkansk jordsmonn. Druene som dyrkes, har svært høy kvalitet, og hele prosessen utføres med stor varsomhet og fintfølelse for å få maksimalt utbytte av dem. Det er hovedsaklig druesortene vijariego negro og baboso negro som dyrkes her.

Rødvin modnet på eikefat

Hemmeligheten til Bodega Tanajara ligger i en varsom og grundig innhøsting når druene når det optimale punktet i modningsfasen. Druesaften gjæres på eikefat uten å filtreres i etterkant, og den resulterende rødvinen tappes deretter under standarden Denominación de Origen El Hierro, eller opphavsgaranti for El Hierro. Hovedavdelingen til vinprodusenten ligger i El Pinar og er åpen for besøkende. Besøket må imidlertid avtales på forhånd.

Isla El Hierro

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG