Salobre Golf Old Course & New Course

To golfbaner i samme kompleks nær Masapalomas
Salobre Hotel Resort & Serenity som ligger sør på Gran Canaria, med en unik beliggenhet og midt i et naturområde med privilegert utsikt over Atlanterhavet og golfbanen, er designet ned til minste detalj for å skape begeistring, avslapning, ro og velvære. Derfor har dette 5-stjerners hotellet de mest eksklusive fasilitetene og tjenestene på øya: golf, velværesenter, ørkenområde, ulike gastronomiske områder og mye mer. Og hvis Salobre Hotel har oppnådd anerkjennelse for noe, er det for golf, i 2016 som det beste golfhotellet i Spania. Det eneste feriestedet på Gran Canaria med to 18-hulls baner, New Course og Old Course, som fra 17 oktober blir til tre baner som kombinerer de 18 fra Old Course og de 9 (hull 1 til 3 og 13 til 18) med et par 36 fra New Course, som igjen vil ønske de golfere velkommen som liker karakteren til en bane med uforlignelig personlighet. Salobre Golf er designet for golfere på alle nivåer og har noen av de mest krevende og karakteristiske hullene, basert på de steinete områdene og utfordringen det gir golferen. I tillegg er denne banen svært sjarmerende der den er fullstendig integrert i feriestedet og naturområdet, og med maksimal respekt for landskapet.
Tren på golf på Gran Canaria rett ved siden av et fem-stjerners feriested
Den nye banen, New Course, ble bygget i 2008 og renovert med nye tees for ca. 4 år siden. Banen ble designet av Ron Kirby og har gjennomgått en enorm utvikling de siste årene. Omgitt av natur og med utsikt over fjellene og feriestedet som utfordrer til å møte handikappet, er bare nok en grunn til å spille. Den gamle banen, Old Field, som ble åpnet i 1999, er den som tar imot alle besøkende på feriestedet. En vakker bane rik på vegetasjon, hull som er skapt for begeistring og til å teste tekniske slag som er typiske for den profesjonelle kretsen. Denne 18-hulls PAR 71-banen ble designet av Roland Favré og har vært vertskap for like viktige mesterskap som PGA i Spania i 2006, og de spanske senior- og kvinnemesterskapene i 2001, og nylig, i august 2022, var det stedet for Canarias amatørmesterskap. Som om ikke det var nok, har Salobre Golf et “Club Fitting Centre”, et område som hjelper spillere med å forbedre spillet sitt ved å bruke den nyeste teknologien “Trackman System”. Dette systemet gjenspeiler alle detaljene i variasjonene til spillerens svingbevegelse, med presisjonen til en kampradar, og gir forslag til forbedring av slagene dine og dermed resultatene på banen.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
2
258
258
262
10045