Salobre Golf Old Course

To golfbaner i samme kompleks nær Masapalomas

Salobre Hotel Resort & Serenity som ligger sør på Gran Canaria, med en unik beliggenhet og midt i et naturområde med privilegert utsikt over Atlanterhavet og golfbanen, er designet ned til minste detalj for å skape begeistring, avslapning, ro og velvære. Derfor har dette 5-stjerners hotellet de mest eksklusive fasilitetene og tjenestene på øya: golf, velværesenter, ørkenområde, ulike gastronomiske områder og mye mer. Og hvis Salobre Hotel har oppnådd anerkjennelse for noe, er det for golf, i 2016 som det beste golfhotellet i Spania. Det eneste feriestedet på Gran Canaria med to 18-hulls baner, New Course og Old Course, som fra 17 oktober blir til tre baner som kombinerer de 18 fra Old Course og de 9 (hull 1 til 3 og 13 til 18) med et par 36 fra New Course, som igjen vil ønske de golfere velkommen som liker karakteren til en bane med uforlignelig personlighet. Salobre Golf er designet for golfere på alle nivåer og har noen av de mest krevende og karakteristiske hullene, basert på de steinete områdene og utfordringen det gir golferen. I tillegg er denne banen svært sjarmerende der den er fullstendig integrert i feriestedet og naturområdet, og med maksimal respekt for landskapet.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
2
258
258
262
10045