Loro Parque

Et spekkhoggershow som er unikt på Kanariøyene
Loro Parque kan by på Kanariøyenes eneste spekkhoggershow. Parken ligger i Puerto de la Cruz nord på Tenerife, og det berømte spekkhoggershowet må virkelig oppleves. Spekkhoggerne danser til musikk og svømmer rundt i en gigantisk, gjennomsiktig tank, slik at man virkelig får med seg all undervannsakrobatikken. Hoppene og stuntene er så spektakulære at publikum på første rad som regel får seg en dusj. Gå ikke glipp av dette showet når du besøker parken.
Verdens største samling papegøyer, i Puerto de la Cruz
Med sine over 300 papegøyearter er Loro Parque verdensberømt for sin imponerende samling eksotiske fugler. Målet til Loro Parque-stiftelsen er å beskytte og verne om truede dyrearter, og derfor huser parken også verdens største pingvinarium, med over 250 pingviner. Parken har også et akvarium der haier, rokker og andre fiskearter svømmer blant korallrevene bare en halv meter unna de besøkende. I det enorme dyrereservatet kan besøkende se gorillaer, tigre og til og med maurslukere. Arbeideti dyrehagen ble i 2008 belønnet med Animal Embassys utmerkelse for bærekraftig og ansvarlig drift.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045