Loro Parque Animal Embassy

Verdens beste moderne dyrehage

I Puerto de la Cruz, nord på øyen Tenerife, ligger Loro Parque Animal Embassy. Det er et unikt sted der man kan komme i nærkontakt med over 400 dyrearter og lære om kjennetegnene og atferden deres. Med mer en et halvt århundres historie bak seg har denne moderne dyrehagen (eller dyreambassaden) utviklet seg til å bli et eksempel til etterfølgelse innen vern av og forskning på dyr, spesielt med tanke på hvordan de påvirkes av de globale klimaendringene. Dessuten har anlegget blitt verdens første dyrehage med negativt karbonfotavtrykk. Stedet er kjent over hele verden som et reservat der man kan se aper, store kattedyr og fugler i deres naturlige habitat, la seg imponere av intelligensen og kunstene til delfiner, spekkhoggere og sjøløver, gå midt blant fisker og haier, og se all slags planteliv. Dessuten finnes det fornøyelsesaktiviteter, spisesteder og lekeplasser for de minste.

Verdens største papagøyesamling og en stor pingvinpark

I tillegg til sine initiativer innen dyrevern og reintroduksjon av dyr, undervisningsaktiviteter og miljøvern, er Loro Parque internasjonalt kjent for sin imponerende samling av eksotiske fugler, med blant annet over 300 papegøyearter. Gjennom parkens egen stiftelse har Loro Parque påtatt seg en rekke oppgaver, blant annet vern av utrydningstruede arter. Så langt har parken reddet mer enn 10 slike fuglearter. I parken kan man også besøke verdens største pingvinpark, der det lever mer enn 250 pingviner av forskjellige arter. Man kan også oppleve verden under vann, siden Loro Parque har et akvarium der haier og andre fisker svømmer blant koraller. Alt dette arbeidet ble belønnet med utmerkelsen Animal Embassy 2008 som bærekraftig og ansvarlig dyrepark.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Besøk parkens nettsted for mer informasjon som åpningstider, bestillinger, kontaktopplysninger, beliggenhet og ankomst.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045