SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her
En utfordring året rundt
På Kanariøyene kan du gi alt du har, utfordre egne grenser og sette nye rekorder. Denne øygruppen er et paradis for alle som liker å utøve ekstremsport i naturen. Her finner du en uvanlig natur som er tilgjengelig hele året for de som tør å prøve å overvinne den. Det kanariske klimaet har en gjennomsnittstemperatur på 19 ºC om vinteren og 23 ºC om sommeren, noe som gjør det til en fryd å trene utendørs og legger alt til rette for maksimale prestasjoner når som helst på året.
Gjør deg klar til å få utløp for adrenalinet. Spar krefter til ekstremosfærereservatet.
/
En utfordring i hver fjellknaus,
en ny rekord
i hvert heng
En spiss og skarp topografi. Bratte topper. Vanskelige løyper gjennom skoger. Alt du finner her, ser ut til å være spesielt designet for ekstremsport – uansett om du foretrekker å løpe, sykle, hoppe, fly eller klatre. Det spiller ingen rolle hvilken sport du driver med – her på Kanariøyene finner du naturforhold som hjelper deg til å sette nye rekorder.
Kanariøyene
ser ut til å være laget
spesielt for idrett.
/
Vulkanske
vegger
Kanariøyene har vulkansk herkomst, og du kan derfor trene i et bredt spekter av forskjellige bergtyper.Her finner du et geologisk mangfold som gjør det mulig å trene på all slags klatring for alt fra nybegynnere til eksperter.
/
Klamre deg
til styret
Krappe ruter går gjennom skoger og bratte strøk og krever maksimalt med kontroll og konsentrasjon. Terrengsykling på Kanariøyene er et eventyr i seg selv. Klamre deg til styret, og sett utfor på to hjul.
/
ORIENTERING UTEN GRENSER,
ÅRET RUNDT
       Det kanariske landskapet utgjør en reell utfordring
    for orienteringsløperen som ønsker å forbedre nivået
  sitt. Her kan hun eller han trene i ulike og høyder, terreng med kart på hver av
øyene som gir en unik orienteringserfaring under
stabile værforhold gjennom hele året.
/
En ny utfordring
for hvert skritt
Uansett hvilket scenario du velger, oppfordrer Kanariøyene deg til å forbedre deg med hvert skritt. De lange skråninger og det enorme mangfoldet i de vakre naturområdene på øyene krever at du gir alt du har. Og det milde klimaet belønner anstrengelsene dine. Det er ingen dårlig deal.
/
Ri på
vinden

Passatvindene som alltid finnes på de høyere delene av øyene, gir fantastiske forhold for flygeturer hele året. La deg imponere av utsikten mens du svever høyt over øyene.
/
Bryt dine
egne grenser
Press komfortgrensene dine maksimalt på de kanariske veiene. Her finner du veier som forsvinner i horisonten, og ruter som slanger seg gjennom vulkanske viker med alle slags høydeforskjeller. Uansett hva du velger, blir du møtt med et landskap som forandrer seg med hvert pedaltråkk, og muligheten til å få maksimalt utbytte av idretten din.
/
Er det viktigste
å delta?
Som følge av at forholdene på Kanariøyene er ideelle for å drive med idrett utendørs hele året, avholdes det konkurranser her så godt som hver uke.

Har du bare lyst til å delta? Eller er du blant de som går inn for å vinne?
Konkurrer