SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Monkey Park Tenerife

Monkey Park Tenerife, Dyrehager på Tenerife
Monkey Park Tenerife, Dyrehager på Tenerife
Monkey Park Tenerife, Dyrehager på Tenerife

En dyrehage der besøkende kan mate apene, i nærheten av Los Cristianos

Monkey Park er en liten dyrehage i nærheten av det store turistområdet Los Cristianos, sør på Tenerife. Det er den eneste dyrehagen på Kanariøyene som har spesialisert seg på aper, og det unike her er at de besøkende får komme inn i burene og klappe og mate dyrene. Dyrehagen er et perfekt sted å bli kjent med lekne krabater som lemurer og titi-aper, og barna elsker å se apene klatre oppå hodene til folk for å få mat.

En primatdyrehage på Tenerife

Ta en deilig spasertur gjennom hagen, og slapp av i de skyggefulle områdene mens som du blir kjent med alle de forskjellige apene i Monkey Park. I tillegg til primater som lemurer, sjimpanser og mange ulike typer titi-aper har dyrehagen også et reptilsenter og en samling eksotiske fugler som arapapegøyer, kakaduer og til og med en tukan. Parken har også en dam med krokodiller og skilpadder, og en trebro som går over dammen. Dette er en litt annerledes dyrehage, perfekt for en dagstur med familien.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG