Monkey Park Tenerife

En dyrehage der besøkende kan mate apene, i nærheten av Los Cristianos

Monkey Park er en liten dyrehage i nærheten av det store turistområdet Los Cristianos, sør på Tenerife. Det er den eneste dyrehagen på Kanariøyene som har spesialisert seg på aper, og det unike her er at de besøkende får komme inn i burene og klappe og mate dyrene. Dyrehagen er et perfekt sted å bli kjent med lekne krabater som lemurer og titi-aper, og barna elsker å se apene klatre oppå hodene til folk for å få mat.

En primatdyrehage på Tenerife

Ta en deilig spasertur gjennom hagen, og slapp av i de skyggefulle områdene mens som du blir kjent med alle de forskjellige apene i Monkey Park. I tillegg til primater som lemurer, sjimpanser og mange ulike typer titi-aper har dyrehagen også et reptilsenter og en samling eksotiske fugler som arapapegøyer, kakaduer og til og med en tukan. Parken har også en dam med krokodiller og skilpadder, og en trebro som går over dammen. Dette er en litt annerledes dyrehage, perfekt for en dagstur med familien.

Parking
Is accessible
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045