SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote Park + Dyrehager på Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park + Dyrehager på Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park + Dyrehager på Lanzarote

Den eneste dyrehagen med svømmebassenger på Kanariøyene

Sør på øyen Lanzarote ligger Rancho Texas Lanzarote Park, den eneste dyrehagen med et eget område med svømmebassenger. Det heter Corral del Agua (vannranchen), og her finner du mange forskjellige vannaktiviteter for både voksne og barn. Parken har også en egen bar og restaurant, der du kan slappe av med litt mat og drikke. Hvis du legger en dagstur til denne dyrehagen, får du garantert en uforglemmelig opplevelse: Se ville dyr, opplev de ulike showene, og kjøl deg ned i bassengene og på vannskliene.

Et vannland på Lanzarote der du kan bade sammen med sjøløver

I Rancho Texas kan du bade sammen med sjøløvene når de ikke deltar på et av showene sine. Dyrehagen har også en hvit tiger, et av de mange ville dyrene du finner her. I tillegg arrangeres det aktiviteter for barn, som ponniriding, skattejakt i en indianerleir og kanopadling, i en egen Wild West-avdeling. Hvis du trenger litt mat, kan du velge mellom flere ulike restauranter, men det er bare i hurtigmatrestauranten du får oppleve cowboyshowet med lasso og pisk.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG