Rancho Texas Lanzarote Park

Den eneste dyrehagen med svømmebassenger på Kanariøyene

Sør på øyen Lanzarote ligger Rancho Texas Lanzarote Park, den eneste dyrehagen med et eget område med svømmebassenger. Det heter Corral del Agua (vannranchen), og her finner du mange forskjellige vannaktiviteter for både voksne og barn. Parken har også en egen bar og restaurant, der du kan slappe av med litt mat og drikke. Hvis du legger en dagstur til denne dyrehagen, får du garantert en uforglemmelig opplevelse: Se ville dyr, opplev de ulike showene, og kjøl deg ned i bassengene og på vannskliene.

Et vannland på Lanzarote der du kan bade sammen med sjøløver

I Rancho Texas kan du bade sammen med sjøløvene når de ikke deltar på et av showene sine. Dyrehagen har også en hvit tiger, et av de mange ville dyrene du finner her. I tillegg arrangeres det aktiviteter for barn, som ponniriding, skattejakt i en indianerleir og kanopadling, i en egen Wild West-avdeling. Hvis du trenger litt mat, kan du velge mellom flere ulike restauranter, men det er bare i hurtigmatrestauranten du får oppleve cowboyshowet med lasso og pisk.

Localidad
Puerto del Carmen
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045