SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Lanzarote Aquarium

Akvarier på Lanzarote
Akvarier på Lanzarote
Akvarier på Lanzarote

Svøm sammen med haier i et akvarium på Lanzarote

I Costa Teguise, på den østlige delen av øyen, har du mulighet til å dykke sammen med haier. Lanzarote Aquarium gir deg mulighet til å stupe uti sammen med en 180 centimeter lang hai av familien ginglymostomatidae og flere mindre haier. Å dykke sammen med disse artene er en opplevelse for livet, siden det er så godt som umulig å treffe på dem ute i havet. Denne aktiviteten utføres alltid under nøye oppsyn av eksperter, og man trenger ikke noen spesielle forberedelser eller kvalifikasjoner.

Et kjøpesenter med sjødyr i Costa Teguise

Lanzarote Aquarium har 33 tanker med hundrevis av sjødyr, fra typisk kanariske fisk som murene og tigerfisk, til tropiske arter som eremittkreps og klovnefisk. Det går en glasstunnel gjennom en av tankene, slik at du kan se haier, skilpadder og rokker svømme rett ved hodet ditt. I tillegg har anlegget interaktive akvarier der du kan klappe noen typer sjødyr, som sjøstjerner. Dette er en unik måte å bli kjent med livet i havet på Lanzarote.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG