Lanzarote Aquarium

Svøm sammen med haier i et akvarium på Lanzarote

I Costa Teguise, på den østlige delen av øyen, har du mulighet til å dykke sammen med haier. Lanzarote Aquarium gir deg mulighet til å stupe uti sammen med en 180 centimeter lang hai av familien ginglymostomatidae og flere mindre haier. Å dykke sammen med disse artene er en opplevelse for livet, siden det er så godt som umulig å treffe på dem ute i havet. Denne aktiviteten utføres alltid under nøye oppsyn av eksperter, og man trenger ikke noen spesielle forberedelser eller kvalifikasjoner.

Et kjøpesenter med sjødyr i Costa Teguise

Lanzarote Aquarium har 33 tanker med hundrevis av sjødyr, fra typisk kanariske fisk som murene og tigerfisk, til tropiske arter som eremittkreps og klovnefisk. Det går en glasstunnel gjennom en av tankene, slik at du kan se haier, skilpadder og rokker svømme rett ved hodet ditt. I tillegg har anlegget interaktive akvarier der du kan klappe noen typer sjødyr, som sjøstjerner. Dette er en unik måte å bli kjent med livet i havet på Lanzarote.

Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045